Kisalföld logö

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 19°C | 28°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


7 találat Berkes István névre


2006.05.12.

Rabóczki is a keretben

Bozsik Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a május 24-én, Budapesten Új-Zéland, illetve 30-án, Manchesterben Anglia csapata ellen esedékes mérkőzésekre készülő keretét. A névsorból hiányoznak azok a jelöltek, akik a jövő szerdai Vasas–Fehérvár Magyar Kupa-döntőben érdekeltek, vagy sérüléssel bajlódnak.

2006.03.02.

A vonal végén: Csank János

A Győri ETO FC szakvezetője, Csank János volt tegnap a Kisalföld és az olvasók vendége. A szurkolók egy órán keresztül kérdezhettek az edzőtől. A telefonálók elsősorban gratuláltak a jó szezonkezdethez – volt, aki csak emiatt hívta fel a szakvezetőt –, a kérdezők közül a legtöbben a csapat és játékosainak harcosságát hiányolták.

2006.01.30.

Győri ETO–Dunaszerdahely 4–1

A sérült Bajzát Pétert helyettesítő Granát Balázs révén ETO-helyzetekkel kezdődött a mérkőzés, ám a fiatal támadó nem tudott élni a lehetőségekkel. Némi meglepetésre a másodosztályú szlovák bajnokságban 12. helyezett vendégek szerezték meg a vezetést: egy jobb oldali szabadrúgás után Barmos csúsztatott a győri kapuba. Aztán Granát már kihasználta harmadik ziccerét.

2004.07.20.

Sugár mint főtitkár

Az athéni olimpiára a tatai edzőtáborban készülő versenyzők, edzők számoltak be tapasztalataikról, a felkészülés jelenlegi állásáról a Magyar Olimpiai Bizottság által szervezett nyílt napon.

2002.12.02.

Doppingról hallgattak

A hétvégén Győrött járt dr. Bakanek György, a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium orvos-főtanácsosa. A legismertebb hazai doppingszakember a masszőröknek tartott előadást.

2002.09.30.

Világcsúcsot gyúrtak Fábryval

Ezer helyett ugyan csak ötszáz masszőr gyúrta ötszáz páciens izmait, de az első Magyar Masszőr Találkozón a hétvégén, Győrött így is világcsúcs született.

2002.09.30.

Világcsúcsot gyúrtak Fábryval

Ezer helyett ugyan csak ötszáz masszőr gyúrta ötszáz páciens izmait, de az első Magyar Masszőr Találkozón a hétvégén, Győrött így is világcsúcs született.