Kisalföld logö

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 19°C | 28°C Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


19 találat Balogh Imre névre

2013.08.26. 08:41

Az ebek elaltatása nem lehet a cél

Újabb négy kutya sorsa oldódhat meg a napokban Balogh Imre kutyatelepéről. A megmaradó ebeket is megpróbálják elhelyezni.

2008.11.19. 17:58

Nem cserélték le a régi vezetést

Győr - Szinte a teljes két évvel ezelőtt megválasztott vezetés újra bizalmat kapott a tagságot képviselő küldöttektől a szocialisták márciusi országos kongresszusa jegyében kedden este megtartott győri tisztújításán.

2007.12.05. 14:41

Húsz éve lett először bajnok az ETO

Kézilabda - Húsz éve, 1987 végén nyerte első magyar bajnoki aranyát a Rába ETO férficsapata. Érdekesség, hogy előtte zsinórban háromszor a Magyar Népköztársasági Kupát is elhódította, míg egy évvel korábban az IHF-kupában is aranyérmes lett a gárda. A bajnoki címet még kétszer meg is tudta védeni a gárda.

2007.01.18.

Neupor jött, Eredics ment

A győri MSZP sajtótájékoztatón jelentette be szerdán, hogy a hét elején új elnököt és elnökséget választott. A hivatalos névsor a következő: a városi elnök Neupor Zsolt, az alelnökök Balogh Imre és Németh Árpád; az elnökség tagjai pedig Gergely Zoltán, Molnár Ákos, Némethné Jankovics Györgyi, Szalainé Glázer Tímea és Pádár László.

2006.05.19.

Az út javításáért tüntettek

Fél éve azért alakult meg a Jancsifaluért Egyesület, hogy ha kell, tiltakozó akciókkal elérje: megjavítsák Győrött a Fehérvári út Mészáros Lőrinc utca és Körkemence utca közti részét. A legjobb megoldás a várost elkerülő út teljessé tétele lenne, de a lakosok szerint az is segítene, ha a kátyúkkal, nyomvályúkkal teli út állapotán változtatnának. Akkor kisebb zajt okoznának a teherautók.

2006.02.07.

Nyugaton a helyzet változatlan

Kevesen vettek új autót, házat vagy telket; több képviselőnek még a fizetése is csökkent az elmúlt évben. A győri közgyűlés tagjai között persze vannak, akik tartozásaikat jelentősen tudták csökkenteni – vagy el is törölték –, s olyanok is, akik jövedelem nélkül is biztos háttérrel rendelkeznek. A vagyonnyilatkozatok e tekintetben nem változtak.

2005.12.12.

Lakossági fórum

Győr. Balogh József polgármester ma este hat órától lakossági fórumot tart a Fekete-iskolában (Kodály Z. u. 31.) az aktuális várospolitikai kérdésekről.

2005.09.11.

A tűzoltó százados gyűrűje

A Katasztrófavédelmi Főigazgatósága által meghirdetett pályázatára számos pályamunka érkezett be.

2005.01.19.

Eligazoltak a játékosok

A Ventwest-Foton csapata fellebbezést nyújtott be a Női Hiva- tásos Alszövetség kizáró határozata ellen.