Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


15 találat Bakács László névre

2010.07.27. 10:49

Szabadtéri rendezvény zene, zaj, nyugalom

˝Szeretem Győr nyári kulturális rendezvényeit, de a vasárnap délelőtti nosztalgiadiszkó hangerejével gondom van˝ - panaszolta olvasónk.

2008.02.09. 13:51

Kampány a megelőzésért: Évente 1100 új méhnyakrákos beteg

Győr - Nagyszüleitől születés- és névnapjára is a méhnyakrák elleni védőoltás árát kapta az a kamasz lány, akinek egészségéért szerettei megkülönböztetetten aggódnak.

2007.12.09. 18:36

A Győri Keksz még nem kopogtat

Győr - Bár minden érintett – a Győri Keksz Kft. és a győri önkormányzat is – azt szeretné, hogy jövő év elejére eldőljön a kekszgyár új helyének a sorsa, egyelőre semmi sem történik. A város várja ugyan a cég vezetőit, akik azonban nem jönnek.

2007.09.21.

Győrbe várnák az egészségügyi minisztert

Győr - Látogasson el Győrbe, a helyszínen ismerkedjen meg a megyei kórház állapotával, s tárgyaljon a helyi, régióbeli szakemberekkel az egészségügyi miniszter – ezt kéri levélben Borkai Zsolt polgármester Horváth Ágnestől.

2007.07.30.

Rendőrök oszlatták fel a piacot

Győr - A három hete birtokba vett helyszínre be sem engedték őket, az önkényesen elfoglalt zöldterületről pedig rendőrök küldték el a győri olcsó piac árusait vasárnap reggel. Így megint kétséges a volt bácsai piac sorsa.

2007.07.24.

A Veres-iskola igazgatója visszalépett

Győr - A Veres-középiskola igazgatói kinevezése néhány hete még „csak” politikai vihart kavart, most azonban a frissen megválasztott intézményvezető le is mondott. Döntését a támadásokkal és a fenyegetésekkel indokolta.

2007.03.02.

Borkai ''mosolyog'', Balogh még polgármester

„Ha vicceset akartok látni, menjetek rá a www.borkaizsolt.hu-ra" – az internetes levelezőcsatornákon ezt a honlapot ajánlják a kora tavaszi fáradtsággal küzdőknek. Persze hogy mindenki megnézi ezek után, hogy mit rejt a győri polgármester saját internetes oldala, s bizony tényleg mosolyra húzódik a szája, mert azon semmi sincs, csak a chatelők és SMS-írók között jól ismert :) jel.

2007.02.16.

Előkerült Borkai táskája

Gyárvárosban, egy bolt tetején hevert Borkai Zsolt Győr polgármesterének november 1-jén ellopott táskája.

2007.02.08.

Ismét tolvaj járt a győri a városházán

Tolvaj járt szerdán ebédidőben a győri városházán. Ez már a második lopási ügy négy hónapon belül. A Kisalföld november 2-án számolt be arról, hogy ismeretlen tolvaj ellopta Borkai Zsolt polgármester 380 ezer forintot érő hordozható számítógépét. Valaki bement az első emeleten lévő ügyviteli irodába, s míg a kolléganők ebédelni voltak, pénztárcákat és mobiltelefonokat vitt magával.

2006.12.16.

Csaknem százan távoznak a Győri Keksztől

A Danone 95 dolgozó munkaviszonyának megszüntetését jelentette be a megyei munkaügyi központnál csoportos létszámleépítés címén november végén. Ez alapján sejthető, hogy csaknem száz embernek kell távoznia a Győri Keksztől. Borkai Zsolt győri polgármester levelet küldött a gazdasági miniszternek, amelyben tárgyalásokat sürget a tulajdonos Danone vezetőivel a kekszgyár megmaradása érdekében.