Kisalföld logö

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Takarmányt loptak több százezer forint értékben a Szigetközben - fotók

Takarmányt loptak több százezer forint értékben a Szigetközben - fotók
A mosonmagyaróvári nyomozók három férfit hallgattak ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
Előzetes információk alapján, Héderváron, közúti közlekedési ellenőrzés során állították meg a rendőrök 2019. május 20-án az éjjeli órákban egy kisteherautó vezetőjét, egy 26 éves ásványrárói férfit. Az intézkedők a sofőr és a vele együtt utazó 49 éves hédervári lakos igazoltatása mellett a járművet is átvizsgálták, aminek hátsó rakterében, nagy mennyiségben, szóját és kukoricát tartalmazó zsákokat találtak, amelyek eredetét a gépkocsiban tartózkodók nem tudták igazolni.

A járőrök mindkettőjüket elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol 2019. május 21-én és 22-én gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
 

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök egy – a termelőszövetkezet telephelyén dolgozó – 69 éves férfit is gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben. A nála, illetve a két másik férfinál lefolytatott kutatások alkalmával a nyomozók további, több százezer forint értékű takarmányra bukkantak, amiket lefoglaltak.
 
Fotók: Police.hu
Fotók: Police.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elmarad Szulák Andrea koncertje Mosonmagyaróváron

Tovább olvasom