Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -1°C | 12°C Még több cikk.

Rajka összefogott Martináért

A rajkaiak is összefogtak falubelijük, a nyár elején súlyos közlekedési balesetet szenvedett Martina gyógyulásáért. Számlát nyitottak a gyűjtésre és a szombati falunapon is várják a felajánlásokat.
A Kisalföld hétfői számában (Kislányuk élhető élete a tét, Kisalföld, 2006. augusztus 14., 2. oldal) adtunk hírt a rajkai Losó Martináról, aki nyár elején szenvedett súlyos balesetet és azóta a megyei kórház gyermek intenzív osztályán ápolják. Írásunk nyomán sokan jelezték szerkesztőségünkben, hogy szeretnék segíteni az éber kómában lévő kislány rehabilitációját. Tegnap a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet, valamint a Rajkáért Egyesület közös számlát nyitott Martina javára.
Nusser Györgyné, a takarékszövetkezet vezetője a Kisalföldnek elmondta: a számlanyitással egyrészt az a céljuk, hogy anyagilag támogassák a családot, másrészt azoknak, akik adományaikkal segíteni szeretnének Martinán, a jövőben nem kell Mosonmagyaróvárra vagy Győrbe utazniuk, hanem a helyi takarékszövetkezetben is befizethetik támogatásukat. A Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet indulásként ötvenezer forintot helyezett el a számlán.

A kezdeményezéshez tizenötezer forinttal csatlakozott a Rajkáért Egyesület is. Horváth Tibor egyesületi elnök elmondta: szombaton, az egyesület szervezésében megrendezendő falunapon gyűjtést szerveznek a beteg kislány javára. Az egyesület lapunkon keresztül is kéri, hogy minél többen járuljanak hozzá Martina gyógykezeléséhez.
A Rajka és Vidéke Takarékszövetkezetben vezetett számla száma: 59500100-15160320.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy kisbolt nagyon hiányzik

A lakosság többsége nyugdíjas, de most egy hónapon belül két kisbaba is született a községben. Tovább olvasom