Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Donald Trump felesége helyreigazítást követel az egyik laptól

Donald Trump amerikai republikánus párti elnökjelölt felesége helyreigazítást követelt csütörtökön a People magazintól a férjét vádoló egyik nő kijelentései miatt.
Melania Trump - Donald Trump szlovén származású exmodell felesége - a People magazintól követelt helyreigazítást és bocsánatkérést, mert szerinte a férjét szexuális zaklatással vádoló nők egyike, akit a lap megszólaltatott, nem az igazat mondta. 

Natasa Stoynoff sztoriját a magazin a szerdai internetes kiadásában közölte. A nő azt állította, hogy 2005-ben Donald Trump - akinek a felesége nem volt otthon - nekitámadt a floridai Trump-villában és fogdosni kezdte őt. Stoynoff azt mondta, azért látogatott a floridai villába, mert riportot akart írni Trumpék házasságkötésének egyéves évfordulójáról. Majd azt mesélte a People magazinnak, hogy az incidens után összefutott New Yorkban Melania Trumppal, aki megkérdezte tőle: "Natasa, miért nem látunk téged mostanában?". Majd búcsúzóul át is ölelte őt. 

Melania Trump ügyvédje levélben tudatta a People illetékeseivel, hogy: "Ms. Trump nem találkozott Ms. Stoynoffal az utcán, következésképpen semmiféle beszélgetésre nem került sor. A két nő nem áll egymással baráti kapcsolatban, de még barátságos viszony sincs köztük. A kérdéses időben, még ha találkoztak volna is az utcán, Mrs. Trump nem ismerte volna fel őt". 

A levél jogi következményekkel fenyegette meg a lapot, ha nem vonja vissza a szóban forgó állításokat. Ugyanakkor az ügyvéd nem tesz említést a Donald Trumpot illető vádakról, amelyeket egyébként a republikánus elnökjelölt nyilvánosan cáfolt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visegrádi államfői találkozót tartanak Lancutban és Rzeszówban

A visegrádi csoport államfőinek rendszeres évi találkozója kezdődik ma a délkelet-lengyelországi Lancutban és Rzeszówban. Tovább olvasom