Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Lángolt egy kamion az M1-es autópályán - videó

Kigyulladt egy nyergesvontató az M1-esen. Az oltás idejére teljes mindkét irányban lezárták az autópályát.

6.00 - Befejeződött a műszaki mentés az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, ahol korábban a 69. kilométerszelvényben egy tehergépjármű kigyulladt. A Budapest felé vezető oldalon is végeztek a szakemberek az úttest feltakarításával, így a forgalom ezen az útszakaszon is mindkét sávon megindult.

A 90. kilométerszelvényben történt baleset miatt Bábolna közelében a forgalom csak a belső forgalmi sávon halad.

4.40 - Egy sávon megindult a forgalom az M1-es autópálya tatai szakaszán, a főváros felé vezető oldalon, ahol korábban két kamion ütközött össze a 71-es kilométernél. A Hegyeshalom felé vezető oldalon továbbra is tart az útzár a 70-es szelvénynél a kiégett kamion műszaki mentése és az útburkolat megtisztítása miatt. Ezen a szakaszon a forgalmat a tatai csomópontnál az 1-es főútra terelik.

kedd 0.25 - A tatabányai és a komáromi hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltják a M1-es autópálya 70-es kilométerszelvényénél lángra kapott kamiont a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Az elsődleges információk alapján a tűzben nem sérült meg senki. Közben a Budapest felé vezető oldalon is összeütközött két kamion, melynek következtében egy ember megsérült. A műszaki mentési és oltási munkálatok befejeztéig mindkét irányban áll a forgalom a sztráda érintett szakaszán.Korábban - Tata térségében kigyulladt egy nyergesvontató az M1-es autópályán. Az oltás idejére teljes mindkét irányban lezárták az autópályát a 70-es kilométerszelvénynél.

Teljes terjedelmében ég egy nyerges vontató az M1-es autópályán, Tata térségében, a Győr felé vezető oldal 70-es kilométerénél. A tatabányai hivatásos tűzoltók dolgoznak az égő szerelvény oltásán, továbbá a komáromi hivatásos tűzoltókat is riasztottak a helyszínre. Az oltás idejére mindkét oldalon teljes szélességében lezárták a sztráda érintett szakaszát.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb baleset az M1-esen - 3 jármű karambolozott

Egy kamion, egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött össze Nagyigmándnál. Tovább olvasom