Kisalföld logö

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 32°C Még több cikk.

Semmelweis-nap Győrben: gyermekorvost és védőnőt jutalmaztak - fotók

Győr Város Egészségügyéért díjjal jutalmazták munkáját Dr. Écsi Mária házi gyermekorvosnak és Józsa Csabáné területi védőnőnek.

Napi küzdelem a munkájuk azoknak, akik másokon segítenek"

– ezzel méltatta az egészségügyben és a szociális szférában dolgozókat a városi Semmelweis-napon kedden Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester.

Köszöntőjében kiemelte, hogy az önkormányzat az az egészségügyi és szociális intézmények felújításával, munkakörülményeik javításával támogatja őket.

A szakembereknek köszönhetően Győr erős szociális hálót tart fenn. Köszönet ezért a munkájukért"

– közölte. Kányai Róbert, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény igazgatója azzal folytatta: e területen dolgozók együtt gyógyítanak és ápolnak időseket, betegeket, segítenek többek közt mélyszegénységben lévő gyerekeken és eladósodott családokon, dolgoznak az egészség megőrzéséért.

Az ünnepségen Győr Város Egészségügyéért díjjal jutalmazták munkáját Dr. Écsi Mária házi gyermekorvosnak és Józsa Csabáné területi védőnőnek. Győr Város Szociálpolitikájáért elismerést vehetett át Szabóné Vörös Ágnes, a győri önkormányzat humánszolgáltatási főosztály népjóléti osztályának vezetője és Kissné Teklovics Gabriella, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény gondozási vezetője.
 
Fotók

 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éjszakai permetezés Győrben

A társaság a növényvédelmi előírásokat betartva, csak közterületen is engedélyezett szerekkel… Tovább olvasom