Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Pályaorientáció a Móra-iskolában Győrben - fotók

Pályaorientáció a Móra-iskolában Győrben - fotók
A Győri Szolgáltatási SZC Móra Ferenc Sportiskolai Általános Iskolája és Szakgimnáziuma alsó tagozatos munkaközössége "Egyenruhás foglalkozások" címmel projektnapot szervezett a legkisebbeknek, az első-negyedik osztályos kisdiákoknak.
 A program elsődleges célja a pályaorientáció segítése, az egyenruhás szolgálatot teljesítő szakemberektől való közvetlen élményszerzés biztosítása volt.

Az alsó tagozatos diákok találkozhattak az Országos Mentőszolgálat Győri Mentőállomásának munkatársaival, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviselőivel, a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredében szolgáló katonákkal és Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársával.
Pályaorientáció a Móra-iskolában Győrben
A jelenlévők a tanulók életkorához igazodva tájékoztatták a gyerekeket a munkahelyi tevékenységük időbeosztásáról, a szakmai előmenetel lehetőségeiről, a szükséges iskolai végzettségekről. Az érdeklődő diákok lehetőséget kaptak a kérdésfeltevésre, az iskola udvarán megtekinthették a járműveket és kipróbálhatták az egyes szervek munkaeszközeit, ily módon valódi élménypedagógiai megközelítésben zajlott a pályaorientáció, megvalósulhatott a hiteles személyektől való interaktív ismeretszerzés.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarország Szépe 2019 - A győri Kis Virág a legszebb 5 között végzett - fotók

Magyarország Szépe 2019 - A győri Kis Virág a legszebb 5 között végzett - fotók
Királynőnek Nagypál Krisztinát választották vasárnap este. Kis Virág egyik szeme nevet, a másik sír… Tovább olvasom