Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Mutatjuk, milyen ingyenes nagykoncertek várnak ránk Pannonhalmán 2019-ben - videó

Mutatjuk, milyen ingyenes nagykoncertek várnak ránk Pannonhalmán 2019-ben - videó
A jegy nélkül látogatható Évszakok Fesztivál hatodik évadja kezdődik napokon belül Pannonhalmán. Hakni szóba sem jöhet, Pannonhalmán másfél órás nagykoncertet kérnek a magyar könnyűzene legismertebb szereplőitől, kiváló zenészek kísérik a művészeket.
A teljesség igénye nélkül az utóbbi években fellépett a város Fő terén: Deák Bill Gyula, a Csík Zenekar, a Magna Cum Laude vagy Péterfy Bori. Olyan előadókról beszélünk, akik képesek megtölteni a legnagyobb hazai koncert helyszínt, a fővárosi Arénát is.

Rock majálissal indul a koncertsorozat

Pár nap múlva, április 30-án "lángoló gitárokkal" veszi kezdetét a 2019-es évad. Május elseje idén szerdára esik, így csütörtökön már várnak bennünket a feladatok munkahelyünkön. Ennek tükrében jó választás volt a szervezők részéről keddre időzíteni a rock majálist.

Délután 15 órától helyi solymász bemutatójával veszi kezdetét a program, majd az A37 Rockband és az AB/CD hangolja a közönséget Nagy Feróékra. A rock majális sztárfellépője a Beatrice lesz. Így a munka ünnepe előtt garantáltan nem maradunk "nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás" nélkül.
 

Nyáron Demjén, ősszel a Republic jön

"Úgy állítottuk össze az idei koncerteket, hogy minden korosztály találjon kedvére való együttest, programot. Augusztus 19-én, Szent István napján Demjén Ferenc, míg október 5-én, a Bornapon a Republic legismertebb slágerei csendülnek fel Pannonhalmán" – tudtuk meg Vas Gábortól, a település alpolgármesterétől.

Mind Demjén Ferenc, mind a Republic repertoárja annyi remek zenéből áll, hogy nehéz lesz az összes dalt másfél órába sűríteni. Szomorú, hogy a Republic legendás frontembere, Cipő már nincs velünk – ő nagyon fog hiányozni a színpadról. A városi karácsonyt december 7-én tartják Pannonhalmán. Erre szintén kiváló énekest várnak a városba, de a szervezők konkrét nevet egyelőre nem közölnek.
 

Több ezres tömeg

A négy ingyenes, pannonhalmi nagykoncert közül a tavaszi, a nyári és az őszi rengeteg embert vonz, ilyenkor több ezres tömeg korzózik a városközpontban. A szórakozásukról minőségi vendéglátók, kiváló helyi borok is gondoskodnak.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elismerés! A győri futó 815 ezer forintot gyűjtött a daganatos gyerekeknek - fotó

Elismerés! A győri futó 815 ezer forintot gyűjtött a daganatos gyerekeknek - fotó
Sinkó Sándort a szíve és a lába repítette a célba. Tovább olvasom