Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Mit jelent nekem a Határok Nélkül Fesztivál?

Szeptember 28-án, pénteken 19.00 órára „Mit jelent nekem a Határok Nélkül Fesztivál?" címmel interaktív beszélgető-show-ra várják az érdeklődőket a Bartók Béla Megyei Művelődési Központba (Győr, Czuczor G. u. 17.).
A péntek esti rendezvény a fesztivál kiemelt programjai között szerepel, egyben a Határok Nélkül Fesztivál (HNF) hivatalos megnyitó ünnepsége is lesz, ahol a határainkon túlról érkező delegációk köszöntését követően néhány művészeti csoport rövid bemutatkozójára is sor kerül.

A BBMMK-beli program gerincét az a pódiumbeszélgetés alkotja, melynek a szervezők „Mit jelent nekem a Határok Nélkül Fesztivál?" címet adták. Ennek keretében Herkely Ákos neves vendégekkel beszélget. Meghívott vendégek: dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő, a fesztivál fővédnöke, Borkai Zsolt, Győr város polgármestere, Imre István, az Intergál-H Rt. elnök-vezérigazgatója, Forgács Péter, a Győri Nemzeti Színház igazgatója és Szász Jenő, Székelyudvarhely polgármestere, a Székely Nemzeti Tanács elnöke.

A szervezőktől kapott előzetes információk szerint Szász Jenő egy gesztusértékű, kedves meglepetéssel is készül ezen az estén.

PONTY ZITA, sajtóreferens
Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyentanfolyam: alig jelentkeztek

Rábcatorok kistérség - Ingyenes nyelvtanfolyam? – a pályakezdőknek pályázati pénzek révén… Tovább olvasom