Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 29°C Még több cikk.

˝Minél több dalt szeretnék készíteni˝ - Bogi válaszolt olvasóink kérdéseire

Nem csalódott, amiért nem ő megy az Eurovízióra, jelenleg tanul és énekel a randik helyett, kedvenc színésze Leonardo DiCaprio. Ezt is megtudtuk Bogiról olvasóink kérdései alapján.
Véget ért az online interjú Bogival.

A kérdések és válaszok:

- Szia Bogi! Nagyon kedvellek :) Ki választotta ki a fellépő ruhádat?

Bogi: - Közösen a menedzseremmel választottuk ki. Szegedi Kata készített nekem először egy gyönyörű ruhát, de úgy éreztük, hogy az nem illik a produkcióhoz, inkább az egyszerűség mellett döntöttünk. Nem akartuk dívásra venni a figurát, úgy akartam kimenni a színpadra, ahogy jól érzem magam.


- Az iskolatársaid hogy állnak ahhoz, hogy egy ismert lány ül az osztályban, vagy magántanuló vagy?

Bogi: - Nem vagyok magántanuló, ugyanúgy járok iskolába, most váltottam középiskolát és az új osztálytársaim teljesen jól kezelik a dolgot. Nem szeretném, hogy bárki kivételezzen velem emiatt.

- Gondolom sokat próbálsz. Így hogy jut idő pasizásra, bulizásra?

Bogi: - Az éneklés és a tanulás az, amire most nagy hangsúlyt fektetek, szabadidőmben főként a barátaimmal vagyok. Jelenleg nincs olyan fiú az életemben, akivel randizgatnék, de ha jönne valaki olyan, akkor tudnék rá időt szakítani. :)

- Moziba szeretsz járni, melyik a kedvenc filmed? Esetleg nem akarsz egyszer egy film betétdalát énekelni?

Bogi: - Nagyon szeretek, de nem mindig van időm elmenni. Ha van, akkor egyszerre több filmet is megnézek. Legutóbbi film, amit láttam az a Mr. Banks megmentése, Tom Hanks főszereplésével és ez nagyon-nagyon tetszett. Már volt lehetőségem főcímdalt énekelni, Indián c. film Végzet című dalát.

- A We All cimű dalod nagyon szívhez szóló számomra, honnan jött az ötlet ilyen gyönyörű dal elkészítéséhez? Esetleg valami mondani valód is lenne a We All című dallal? Martin

Bogi: - Tóth G. Zoltán a dal szerzője, aki Facebookon keresett meg engem A Dal kapcsán. Amint meghallottam a dalt, tudtam, hogy elénekelném mert nagyon tetszett. A mondanivalója főként az összetartozás. Ismerőseim is mondják, ha meghallják a We Allt, jókedvük lesz. Ez volt a célunk, úgy tűnik, sikerült. :)

- Szia Bogi!  Nem támadtak még azért, hogy sokkal idősebbnek nézel ki a korodnál? Persze ez negatív kritika, de akkor is.

Bogi: - Azt gondolom, hogy A Dal c. műsor alatt sem akartam idősebbnek tűnni a koromnál, sokan meglepődnek, amikor kiderül, hogy 16 éves vagyok valójában. Szerintem ez genetika. A tévé néha öregít... :)

/Bogi tényleg nagyon fiatal, nem néz ki idősebbnek élőbe - a szerk. :)) /

- Régebben csak Nyers Boglárkaként szerepeltél, miért változtattad meg a neved Dallos-Nyersre?

Bogi: ez egy vicces történet :). Sokat csúfoltak a Nyers névvel, és kitaláltam azt, hogy anyukám nevét is felveszem, így változtattam a Facebookon Dallos-Nyers Boglárkára. Aztán már mindenki így hívott, átvették ezt. Hivatalos papírokon Nyers Boglárka vagyok.

- Nem szoktak összekeverni Boogie-val, aki sikereket ér el a Parfümmel?

Bogi: De! Gyakran összekevernek minket, bízom benne, hogy megférhet két Bogi ebben az országban, mert más műfajt képviselünk.

- Ha tehetnéd, kivel énekelnél duettet?

Bogi: elsőre a Carbonfools énekese, Fehér Balázs jut eszembe. Külföldiek közül Bruno Marssal énekelnék szívesen.

- A jövődet Győrben képzeled el, vagy a karriered miatt el fogsz költözni?Köszi ha válaszolsz! Üdv: Kati

Bogi: - Kedves Kati! Nagyon-nagyon szeretek Győrben, hiszen a szülővárosom és itt van a családom. De ha továbbra is ennyi dolgom lesz Pesten, akkor elképzelhető, hogy az egyetemet ott fogom végezni.

-  A magyar zenei életben ki az a zenei előadó akire felnézel, s akit
"mentorodnak" tekintesz? F.Roland

Bogi: - Mostanában nagyon sok magyar zenét hallgatok, főként magyar együtteseket az underground műfajában. Nagy kedvencem az Irie Maffia. ByeAlex zenéjét is nagyon kedvelem és hallgatom. Női előadók közül leginkább Rúzsa Magdira és Zsédára nézek fel.

- Jobb lesz a Krúdy iskola mint a Révai volt? László László

Bogi: - Révaival semmi gondom nem volt tanulmányilag, az osztályközösségben nem találtam annyira a helyem. Múlt hét óta járok a Krúdyba, nagyon jól érzem magam, azt hiszem, jó döntés volt. :)

- Mennyire bírod a kritikát? Krí

Bogi: kritikát bírom, a negatív, rosszindulatú kommenteket nem szeretem annyira olvasgatni.

- Mikor lépsz fel Győrben? Nagyobb rendezvényeken is láthatunk majd?
Bogi: - Igen, amikor Borkai Zsolt gratulált A Dalban elért sikereimhez, akkor meghívott a győri nyárnyitó fesztiválra, így majd ott találkozunk :). Egyébként minden fellépésről tájékoztatom az érdeklődőket a hivatalos Facebook-oldalamon >>

- Mi a kedvenc filmed? Marcsa

Bogi: - Ez egy nehéz kérdés. Nagyon sok filmet szeretek, de amin mindig sírok, az  a Titanic :´( Kedvenc színészem Leonardo DiCaprio, az ő filmjeit nagyon szeretem.

- Szia Bogi! Én szavaztam rád, sajnálom, hogy nem te nyerted A Dalt. Nagyon csalódott voltál? A.A

Bogi: - Szia, nem, egyáltalán nem voltam csalódott. Ennek így kellett történnie, nagyon örültem Andrásnak, teljes mértékben megérdemelte a győzelmet. Úgy érzem, hogy én sokat nyertem ezzel a műsorral.

- Mennyire gondolod komolyan az éneklést, ebből szeretnél majd élni?

Bogi:
komolyan gondolom, mindenképp szeretnék a jövőben is ezzel foglalkozni, nagy álmom, hogy minél több dal, klip és egyszer egy CD legyen.
 
- Milyen volt mezítláb a színpadon? Nem féltél, hogy belelépsz valamibe? :D

Bogi: - Nagyon jó volt mezítláb állni, mert a talaj kellemesen meleg volt a fények miatt. De egy negatív része: folyamatosan szállt a hajam a műsorban az elektromosság miatt :)
 
- Tudod már, hogy mit szeretnél tanulni a gimi után?

Bogi: gondolkodom rajta, mindenképp kommunikáció, marketing irányba szeretnék továbbtanulni.
 
- Milyen zenét hallgatsz?

Bogi: Nagyon sokfélét. Underground és mainstream vonalat is,  a magyar együttesek közül Vad Fruttikat, HS7, Irie Maffia, Hősök. Külföldiek közül Birdy, Rihanna, Ellie Goulding, Avicii, Lana del Rey. Mostanában trap zenéket is hallgatok. Olyan nehéz ilyenkor összeszedni, biztos sok kedvencet kihagyok :)

 - Szia Bogi, sajnálom, hogy nem te mész az Eurovízióra. Jövőre megpróbálnád újra? Kállay-Saundersnek is harmadszorra sikerült! ;)
 
Bogi: messze van még és nem tudom. Ha készül egy olyan dal, amiben hiszek annyira, mint a We Allban idén, akkor igen. :)

- Szia Bogi! Készül majd lemezed?

-Bogi: Igen, egyszer biztosan lesz. Most azon vagyunk, hogy minél több dalt elkészítsünk, amiket összetennénk egy lemezre.

- Mégcsak 17 éves vagy, nem gondolod, hogy túl fiatalon kerültél reflektorfénybe? Üdv.: Petra

Bogi: szerintem nem korfüggő, hogy ki-mikor érik meg erre. Hiszek a sorsszerűségben, abban, hogy nem véletlenül most adódott ez a lehetőség, szerencsére ott vannak mellettem a szüleim és a barátaim, akik mindenben segítenek és támogatnak.

- Milyen stílusú dalok kerülnek majd az első korongra és várható-e duett
valamelyik hazai zenésszel?

Bogi: azt gondolom, a We Allal megtaláltuk azt az utat, amin tovább szeretnék menni zeneileg. Hasonló country-pop dalok várhatók majd. Még nincs leegyeztetve duett senkivel, de ha közben érkezik ilyen jellegű megkeresés, akkor nyitott vagyok rá.

Nagyon köszönöm a kérdéseket! Úgy gondolom, az az egyik legfontosabb, hogy azokkal az emberekkel tartsam a kapcsolatot, akik kedvelik a zenémet. Nagyon örülök, hogy a műsor által sokak megkedvelték a We Allt! :)

Előzmények:

A győri Dallos-Nyers Boglárka, ˝Bogi˝ Olvasóink kérdéseire válaszol a csütörtökön 16 órától kezdődő online interjún.

A kérdéseket Boginak az online@kisalfold.hu e-mail címre küldhetik el, - a levél tárgya Bogi legyen - vagy írják be a hozzászólások közé Facebook-oldalunkon!

Dallos-Nyers Boglárka, ˝Bogi˝. Fotó: MTVA
Dallos-Nyers Boglárka, ˝Bogi˝. Fotó: MTVA

Itt nézheti vissza Bogi döntős produkcióját az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóján, A Dalban >>

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkoló Renault-nak ütközött Győrben, elhajtott - fotók

A Bajcsy Zs. utca 19. előtti útszakaszon történt baleset szemtanúit keresi a rendőrség. Tovább olvasom