Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Halálos gázolás az Ipar úton Győrben - a helyszínen elhunyt a gyalogos

Halálos gázolás az Ipar úton Győrben - a helyszínen elhunyt a gyalogosFotók: Police.hu
Vádemelési javaslattal zárult egy pápai férfi ügye, aki halált okozó közúti közlekedési balesetet okozott.
A Győri Rendőrkapitányság halált okozó közúti baleset vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Tamás 34 éves pápai lakos ellen.

 


A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. november 14-én 8 óra 43 perckor Mercedes típusú személygépkocsival közlekedett Győrött, az Ipar úton a Puskás Tivadar út irányába. Közlekedése során - feltehetően figyelmetlenségéből kifolyólag – nem vette észre az úttest jobb oldaláról átkelni szándékozó sértettet, akit a járművének bal elejével elütött.
 


A közlekedési balesettel összefüggésben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A közúti közlekedési balesetet okozó sofőrt az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki. A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A brutális győri kutyatámadás után: mindig a gazdán múlik, ha támad a kutya - videó, fotók

A brutális győri kutyatámadás után: mindig a gazdán múlik, ha támad a kutya - videó, fotók
A megműtött nő, Török Mónika kártérítési per indítását fontolja. A témát kutyakiképző, ügyvéd megkérdezésével folytatjuk. Tovább olvasom