Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Figyelem! Január végén nyitnak a hulladékudvarok Győr környékén

A Győrön kívüli hulladékudvarok december 15-e után zártak, január 23-a és 26-a között újra nyitnak.
A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy január végén nyitnak a vidéki hulladékudvarok - olvasható a szolgáltató hivatalos honlapján. Miért január végén nyitják kapuikat a hulladékudvarok? - kérdeztük.

Kiadják a szabadságokat

"A vidéki hulladékudvarok év végi és év eleji zárva tartása több éve gyakorlat. A látogatottsági statisztika alapján ebben az időszakban keresik fel a legkevesebben a hulladékudvarokat a Győrön kívüli településeken. Ebben az időszakban van lehetősége a szolgáltatónak a munkatársak megmaradt szabadságainak kiadására, a zavartalan működés biztosításához szükséges munkálatok elvégzésére" - válaszolta Ozsvárt Tamás, a Győr-Szol kommunikációs csoportvezetője.

A szóban forgó hulladékudvarok december 15-e után zártak be, és január 23-a és 26-a között újra nyitnak. A Győr kívüli hulladékudvarok első nyitvatartási napjait ide kattintva tekinthetik meg.

Irány Sashegy

Az említett időszakban a Sashegyi Hulladékkezelő Központ fogadja az előírásoknak megfelelő hulladékfajtákat. "Munkatársaink az elmúlt hetekben itt sem tapasztaltak jelentős számú érdeklődést, forgalomnövekedést" - zárta szavait Ozsvárt Tamás.
Ne induljon útnak festékes dobozokkal

A Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás tulajdonában lévő 43 hulladékudvarban továbbra sem veszik át a 15 01 10* azonosító kódú, "veszélyes anyagokat maradékként tartalmazó vagy azokkal szennyezett csomagolási hulladék" elnevezésű hulladékok átvételét. A felfüggesztés fél éve van érvényben. Ez a vegyszeres, festékes, permetszeres göngyölegekre vonatkozik.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lifteznek is majd az Audi Q3-karosszériák

Küszöbön az új széria sorozatgyártása. Tovább olvasom