Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Fehérarany elefántot keres a rendőrség Győrben - A rabló láncfűrészt is lopott és ütött Pázmándfalun

A tolvajt lopás közben tetten érték, aki meglökte és megütötte a tulajdonost.
A Győri Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 45 éves tápi férfi ellen. A nyomozás adatai szerint 2016. december 3-án 16 óra és 23 óra között időben a 45 éves gyanúsított a sértett pázmándfalui családi házából ellopott egy benzinmotoros láncfűrészt, valamint egy fehérarany nyakláncot, a rajta lévő elefántot ábrázoló fehérarany medállal együtt. A sértett a lopás közben tetten érte a gyanúsítottat, aki meglökte, megütötte és a lopott értékeket magával vitte. A nyomozók elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 45 éves férfit, akinél a lopott láncfűrészt megtalálták. A gyanúsított kihallgatásakor tagadta az erőszakot és az ékszer eltulajdonítását - közölte a rendőrség hétfőn.

Az ellopott ékszer egy 35 centiméter hosszú, 1.5 milliméter vastagságú fehérarany nyakláncból és a rajta lévő elefántot ábrázoló, 18x20 milliméter méretű, a has részénél üreges, de a többi részen tömör, fehéraranyból készült 8 gramm tömegű medálból állt.
 
A rendőrség fotója


A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető abban a tudatban volt, hogy az eltulajdonított nyaklánc ezüstből készült, és azt vélelmezhetően ezüstékszerként is értékesítette.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható – az ellopott medálhoz – hasonlító ékszerről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilona felmászott a rókáért

Többen nem akartak hinni a szemüknek, amikor szombat délután egy róka kuksolt a győri Dunakapu téri mélygarázs tetején. Tovább olvasom