Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Eurovegas: per ősszel

Szeptember tizenkettedikén tárgyalja a Győri Törvényszék a bezenyei kaszinóváros egykori részvényesei által indított pert. Követelésük, üzletrészük értéke 48 millió euró. A beruházásban érdekelt Eurovegas Hungary nevet változtatott, így az alperes most a Centrope Holdings Limited.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az I.P. Beteiligungen GmbH és Rudolf Seyfried felperesek, mint egykori üzletrészeladók, pert indítottak a Centrope Holdings Limited gazdasági társaság – korábban Eurovegas Hungary – ellen (Kisalföld, 2012. március 31., május 14.).

A per tárgya az esedékes vételár megfizetése: ez az összeg 48 millió euró, amely még a 2006 októberében megkötött és a felek által 2007 májusában módosított, magyarországi üzletrész adásvételi szerződésekben szerepel.

Alfred Supersberger szerint a korábbi részvényes követelése még nem esedékes.

"Amennyiben ez esedékessé válik, azt természetesen az előírások szerint teljesítjük" – nyilatkozta néhány hónapja lapunknak a bezenyei megaberuházás projektvezetője.

A per tárgyalását szeptember tizenkettedikére tűzte ki a Győri Törvényszék. Az alperes Eurovegas Hungary az elmúlt időszakban nevet változtatott, s lett mostanra Centrope Holdings Limited, kétszer helyezte át székhelyét 2010 decembere óta más-más állam területére. Az interneten fellelhető adatok szerint a székhely most New Jersey.

Úgy tudjuk, a névváltoztatásról nem értesítették egykori szerződő partnereiket, csak a 2011 decemberében még a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróságon a felperesek által megtett perindítást követően tettek bejelentést.

Ezen cégadatváltozások is csak 2012. év első negyedév végén jelentek meg a hazai cégnyilvántartásban. Információink szerint törvényes jogaik, követelésük érvényesítése érdekében a felperesek teljes jogfenntartással élnek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kanyargós meder mellett

A Kisalföld által indított országos népi kezdeményezés hatvannapos időtartama alatt, amit az… Tovább olvasom