Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

Két Mercedes is csúnyán összetört megyénkben - fotók

Két Mercedes is csúnyán összetört megyénkben - fotók
Az elmúlt 24 órában kilenc anyagi kárral és két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök megyénkben.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. október 13-án 8 órakor Beled belterületén. Egy 43 éves helybéli nő közlekedett személy-gépkocsival a Vásártér utcán, a Rákóczi utca felől a Fő utca irányába. A Vásártér utca és a Fő utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget a Fő utcán Vadosfa felől a 8611-es számú út irányába haladó autónak, melynek következtében összeütköztek. A közlekedési balesetben a járművet vezető 20 éves magyarkeresztúri férfi megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.
 
Felvétel a beledi balesetről.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018. október 13-án 14 óra 15 perckor Mosonmagyaróvár belterületén. Egy 31 éves püski férfi személygépkocsival kanyarodott a Halászi útról a Várallyai György útra, amikor - eddig tisztázatlan okból – az úttestről lesodródott és egy út menti fának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.
 
Ütközés után a Mercedes Mosonmagyaróváron - fotók: Police.hu

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Középiskolás fiú tévedt el a Cuha-völgyben

Középiskolás fiú tévedt el a Cuha-völgyben
Egy veszprémi szakgimnázium tanulója tévedt el a Bakonyban pénteken délután fél négy körül. Tovább olvasom