Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Pikáns részletek! Kifecsegték hálószobatitkaikat a magyar sztárok

Bár a magyar hírességek többsége tabuként kezeli a szexet, vannak, akik az elmúlt években kikotyogtak ezt-azt a szexuális életükről. Majka korábban elárulta, Kiss Ramónával lényegében egy egész napot az ágyban töltöttek, Polgár Tünde be is öltözött már a férjének, de van, akinek a ráhangolódás a fontos, másnak a sok együttlét.

Majka korábban elárulta, Kiss Ramónával lényegében egy egész napot az ágyban töltöttek, Polgár Tünde be is öltözött már a férjének, de van, akinek a ráhangolódás a fontos, másnak a sok együttlét – írja az Origo.

Berki Krisztián és Mazsi

A LifeTV műsorvezetője egy időben szinte minden magánéleti titkát kiteregette a közösségi oldalain, ez alól a szexuális élete sem volt kivétel. Két éve nyáron, egy sebváltóra dobott csipkés bugyi képét posztolta az Instagramra, hozzá pedig szextippekkel szolgált. A tanácsadás végén elárulta, hogy ők bizony Mazsival a Bentleyben szexeltek, lehúzott tető mellett.

Pár hete a LifeTV műsorában pedig elárulta, hogy volt már dolga két nővel egyszerre. „Voltam már két nővel, és mindketten csak velem foglalkoztak, nem nyúltak egymáshoz” – árulta el.

Bódi Guszti és Margó

Bódi Margó nemrég elárulta, hogy máig megvan köztük a tűz a férjével. „Mi, Gusztival a mai napig tudjuk egymást szeretni, és megvan köztünk a szenvedély. Én 57, ő 60 éves, de hála istennek, még ma is működik a kémia. Mi nem engedjük kialudni a tüzet, és mindig teszünk rá egy kis fát. Nehogy már hatvanévesen ne legyen semmi” – mondta.

Fotó: Muzsika TV / Origo

Tizenöt éves voltam, amikor összeházasodtunk, úgyhogy nekem a férjem az első és egyetlen férfi az életemben. A lováriaknál ez így működik, ahogy az is, hogy a lányok 14-15 évesen feleségek lesznek„ – tette hozzá.

Soma Mamagésa

Néhány éve egy bejegyzésben mesélt szexuális életéről Soma Mamagésa. ”28. éve élek ugyanazzal a férfival, és a legjobb szexeink mind a mai napig a hosszú, finom egymásra hangolódással kezdődnek. Nem mondom/írom, hogy nincs olyan, hogy mind a kettőnket épp egyszerre önt el a vágy, és máris hopp, benne vagyunk, de ez a sokkal ritkább„ – írta.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu / Origo

”Az, hogy sok-sok év után is épp egyszerre legyen a csúcson a szexuális vágy, és mind a ketten jelen is legyünk, az azért ajándék. (Olyan sokszor van, hogy jön a vágy, de a másik távol van…) Szóval igen, épp emiatt nagyon fontos a ráhangolódás. Legyen az beszélgetés, vacsorázás, masszírozás, vagy akik a tantrikus utat választják, a meditáció„ – árulta el.

Palya Bea

Az énekesnő a válás után újra szerelmes lett, az új kapcsolatról pedig meglepően kitárulkozott. ”Ő egyáltalán nem művészember, tudós, de nagyon jól zongorázik. Az összhang inkább a sok szeretkezés és beszélgetés miatt van köztünk„ – mondta tavaly év végén.

Fotó: Polyák Attila / Origo

”Minden, ami belőlem kiárad, amit érzek és gondolok, az neki nagyon érdekes és izgalmas. Ugyanilyen a szerelmeskedés is vele, nem tudok neki sok lenni,
mindig arra biztat, hogy bátran legyek még több„ – mesélte az előadóművész, aki szerint ”egy negyvenes nő leginkább a szexualitásban, a szívből és punciból megélt szexuális örömök megélésében tud kiteljesedni.„

Majka

A rapper korábban elárulta, mi a jó kapcsolatuk alapja Dundikával, akivel azóta már két közös gyereket nevelnek. „A tartós kapcsolat egyik titka a jó szex, és nálunk ez megvan! No, és persze az sem elhanyagolható tényező, hogy valójában elég keveset vagyok otthon. Ez hibernálja a szerelmünket, ami remélem, évtizedekig tart majd” – mesélte.

Korábban pedig azt is elárulta, 2013 környékén jártak Kiss Ramónával, akit feleségül is akart venni. „Igencsak aktív 19 óra következett! Bizony: 19 óra! Egy napot töltöttünk el úgy, hogy aludtunk, felkeltünk szexelni, aztán ismét egy kis pihi, majd megint összefonódtunk. Imádtuk egymást!” – írta Majka.

Polgár Tünde

Szerepjátékkal dobja fel a szexet Polgár Tünde és férje, derült ki a LifeTV Bréking című műsorában nemrég. „Árpival szoktatok szerepjátékot játszani?” – hangzott a kérdés, a luxusfeleség pedig pironkodva csak ennyit mondott, hogy egy 22 éves kapcsolatba sok minden belefér.

Fotó: Instagram / Polgár Tünde / Origo

Pásztor Anna

Az énekesnő nemrég elárulta, hogy gyerekei születése után második tinédzserkorszakát élte. „Akkor jött az őrült lázadás, a mindent bepótolás. Ráadásul negyvenhat éves vagyok, ezzel még a kapuzárási pánik is megérkezett. Jött a színes haj, a piercingek, a második tinédzserkoromat éltem” – mondta Pásztor Anna, akin már a zenekara is észrevette a változást, hiszen, ahogy ő fogalmaz „habzó szájjal” beszélt éveken keresztül a szexről a rajongóinak.

Fotó: TV2 / Origo

Éppen ezért úgy döntött, hogy túl sok volt már a szex, váltani fog. „Ezért komolyan el kellett gondolkodnom. Nem mondom, mert nem tudom megígérni, hogy a szex soha többé nem lesz téma, de kicsit vissza kell kerülni abba az áldottabb és átszellemült állapotba, ami arról szólt, hogy adni” – tette hozzá.

Tallós Rita

A Mintaapákban is látott színésznő szerint nem korkérdés, a szexről beszélni kell és művelni is. „Ahogy mondják, az ötven az új harminc és ez mindenre vonatkozik.(…) Amikor húszévesek voltunk és megláttunk egy negyven-, ötvenéves párt csókolózni, akkor azt mondtuk, hogy jézus máris, mit képzelnek ezek, milyen öregek és itt csókolóznak, vagy kézen fogva mászkálnak? Hála istennek, ez kitolódott.”

A színésznő szerint a hollywoodi filmek is hozzájárultak a gátlások oldódásához, és ennek köszönhetően ma már egyre nyíltabban lehet beszélni a szexről. „Igenis a szex is ugyanúgy vonatkozik ránk. Ráadásul egészséges, tehát tudomásul kell venni, hogy aki bezárja a kapukat, annak sokkal nehezebb az élete, és nagyon sok mindenre jó az, ha egy nő nő marad és szexuálisan is aktív marad. Én azt vallom, hogy ameddig lehet, éljünk ezzel a lehetőséggel és maradjunk nők.”

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

A gyógyszergyártás a nemzetgazdaság meghatározó része
Magyarország számára előny, hogy biztos termeléssel, és nagy gyógyszeripari hagyományokkal rendelkezik.
Iskola elleni fegyveres támadást hiúsítottak meg Moszkva közelében
A két 16 éves kamaszt, akik korábban nem kerültek a biztonsági szervek látóterébe, az internetes kommunikációjuk alapján szűrték ki.
Ekkortól lehet jelentkezni az idei vándortáborokra
Ebben az évben arra számítanak, hogy a résztvevők száma eléri a 15 ezret.
3 app, ami csak lopja a helyet a mobilon – töröljük
Az egyik csak kiharap a memóriából, másik a magánéletet veszélyezteti – semmiért.
Gyász
„Elment és nincs többé, akit úgy szerettem. Akihez minden bajommal mehettem. Aki meghallgatott és anyakánt védett. Akitől tanultam oly sok emberséget. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szeretett Édesanyám, Anyósom, Nagymamánk, Testvérem és Rokonunk, BOZI SÁNDORNÉ szül. Balogh Rozália életének 82. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása január 25-én, hétfőn 15 órakor lesz az óvári temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik gyászunkban velünk éreznek. Gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapám, DÁNIEL ISTVÁN JÁNOS életének 75.évében váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatója 2021. január 26-án, kedden 11 órakor lesz a győr-révfalui temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló lányod és vejed
„Nem az a fájdalom, amelytől könnyes a szem, hanem amit szívünkben hordunk némán, csendesen. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GŐBÖLÖS JÓZSEF volt győrszentiváni lakos életének 77. évében váratlanul elhunyt. Temetése 2021. január 23-án, szombaton 11 órakor lesz a győrszentiváni régi temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Gyászoló család
„Uram, engedd be őt szent szívedbe, fogadd be kegyelmedbe! Ami jót tett életében, érdeme legyen fönt az égben. Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy HORVÁTH MARGIT volt Győr, Szent István úti lakos életének 88. évében elhunyt. Temetése 2021. január 25-én, hétfőn 11 órakor lesz a győri Szentlélek-templom altemplomában. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A Szent Anna Otthon dolgozói és lakói
„Elmenni nehéz volt, itt hagyni titeket, de azért ne fájjon értem a szerető szívetek. Most nem fáj semmi, az álom szép, majd a fényes felhőkön találkozunk még. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága férjem, édesapánk, nagypapánk és rokonunk, KOVÁCS PÉTER fehértói lakos életének 74. évében csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatásáról egy későbbi időpontban intézkedünk. Gyászoló család
„Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után. (Cicero) Elfogadva a megváltoztathatatlant, tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PELCZMANN IMRE 2020. december 17-én visszatért a Teremtőhöz. Kérését tiszteletben tartva szűk családi körben végső nyugalomra helyeztük. Lelki üdvösségéért a 86. születésnapján, 2021. január 24-én 9 órakor engesztelő szentmisét mondatunk a Jézus Szíve Katolikus Templomban (Győr, Mátyás tér). Köszönetet mondunk mindazoknak, akik gyászunkban osztoznak. Gyászoló család
„Szerető szíveddel oly sokat adtál, Isten kegyelméből most megváltást kaptál. Tested pihen csak az anyaföld mélyében, emléked tovább él szeretteid szívében. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett feleségem, édesanyánk, nagymamánk, dédnagymamám, anyósunk és rokonunk, PETE-PIKÓ ENDRÉNÉ szül. Horváth Margit életének 91. évében, hosszú betegségben csendesen elhunyt. Temetése 2021. január 25-én, hétfőn 14.30 órakor lesz a sopronkövesdi temetőben. Előtte, 13.45 órakor engesztelő szentmise lesz a helyi templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és mély gyászunkban osztoznak. Gyászoló család
„Küzdelmes volt az út, mely véget ért, a tested megfáradt, pihenni tért. Végső utadra indulj megnyugodva, szeretetünk elkísér égi otthonodba. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesanyám, anyósom, rokonunk és ismerősünk, SIPOS SÁNDORNÉ szül. Sipos Klára életének 68. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetéséről a későbbiekben intézkedünk. Gyászoló család
„Búcsú nélkül eltávoztál. Nem hallottam utolsó sóhajod. Fáradságos életeden át enyém volt minden gondolatod. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága férjem, édesapánk, apósunk, nagypapánk, vejem, testvérünk és sógorunk, SIPŐCZ JÓZSEF életének 63. évében, hosszan tartó betegségben elhunyt. Temetésére 2021. január 25-én, hétfőn 13 órakor Mosonmagyaróváron, a Feketeerdei úti új temetőben kerül sor. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és fájdalmunkban osztoznak. Külön köszönetünket fejezzük ki a győri dialízisközpont orvosának, Dr. Czégány Zoltán doktor úrnak, valamint Ildikó és Anita nővéreknek a hosszú, évek óta tartó áldozatos munkájukért. Gyászoló család
„Örök imára kulcsoltad kezed, nem aggódik értünk többé a szíved. Drága szemeid lezárta a halál, de meg kell nyugodni Isten akaratán. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szeretett Édesanyám, Nagymamánk, Dédnagymamánk, Sógornőm és Rokonunk, SZABÓ ISTVÁNNÉ szül. Sebestyén Ilona életének 84. évében örökre megpihent. Temetése 2021. január 23-án, szombaton 14 órakor lesz a hédervári temetőben. Engesztelő szentmise lelki üdvéért 13.15 órakor lesz a helyi templomban. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, sírjára a kegyelet virágait elhelyezik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló szerettei
,,Az ajtón egy számla, mely arról értesít Mérik a múló időt Másnap újra eljön, hallom, hogy megáll Rágyújt az ajtóm előtt Aztán mégsem csönget, de egyszer visszajön Majd, mikor nem is várom őt. (Sülyi Péter) Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, tisztelték, szerették, hogy Édesanyám, Nagyanyánk, SZARADICS ISTVÁNNÉ nyugalmazott pedagógus életének 85. évében elhunyt. Hamvait végakaratának megfelelően a 2019 májusában elhunyt Szaradics István nyugalmazott építészmérnök hamvaival együtt helyezzük örök nyugalomra. Temetésükről a későbbiekben intézkedünk. Köszönetünket fejezzük ki a döri Katalin Otthon és Gondozóház vezetőinek és nővéreinek áldozatos munkájukért.
„Csak az hal meg, kit elfelednek, örökké él, kit nagyon szeretnek.” Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TAKÁCS ERNŐ életének 62. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. január 23-án 14 órakor lesz a gyarmati temetőben. Emléke szívünkben örökké él. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik gyászunkban velünk éreznek. A gyászoló család
„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága édesanyánk, nagymamánk, dédmamám, testvérem, anyósunk és rokonunk, TAKÁCS GYÖRGYNÉ szül. Tóth Gizella csanaki lakos életének 80. évében csendesen elhunyt. Temetése 2021. január 25-én, hétfőn 15 órakor lesz a győr-csanakfalui temetőben. Engesztelő szentmisét lelki üdvéért 14.30 órakor tartunk a helyi templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló család
„Nem az a fájdalom, melytől könnyes a szem, hanem amit a szívünkben hordunk némán, csendesen. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesanyám, nagymamánk, dédink, ükmamánk, anyósunk és rokonunk, VENHARDT IMRÉNÉ szül. Németh Erzsébet életének 97. évében csendesen elhunyt. Hamvait szűk családi körben helyezzük örök nyugalomra. Gyászoló család
„Lelked, mint fehér galamb, csendesen messzire szállt, hiába keres könnyes szemünk, már többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb Te vagy, utat mutatsz, mert szívünkben örökre itt maradsz. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesanyánk, anyósom, nagymamánk és dédimamánk, ÖZV. HORVÁTH ANTALNÉ szül. Horváth Klára fertőhomoki lakos életének 96. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Búcsúztatása 2021. január 23-án 11 órakor lesz a fertőhomoki temetőben. Előtte engesztelő szentmise 10.30 órakor a fertőhomoki Szent Anna-templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és mély fájdalmunkban velünk éreznek. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Gyászoló családja