Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 32°C Még több cikk.

A nagy piricsei balhé: vasvillával, gumicsővel, kerékkulccsal verekedtek a férfiak

Egy 31 éves, egy 47 éves és egy 25 éves piricsei lakos között tört ki a bunyó, aminek egy autó is a kárát látta.
A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 31 éves, egy 47 éves és egy 25 éves piricsei lakos ellen. 
A nyomozás adatai szerint a 31 éves férfi vasárnap Piricse belterületén leparkolt a gépkocsijával haragosa lakóháza elé. Elővett egy gumicsövet, majd a kint tartózkodó 25 éves férfival korábbi sérelmek miatt szóváltásba, később dulakodásba keveredett, végül kölcsönösen bántalmazták egymást. 
 
A 31 éves férfi a gumicsövet a fia segítségére siető apja irányába dobta, aki egy vasvillával tért vissza lakóházuk udvaráról. A 31 éves férfi ekkor visszament a gépkocsijához, majd annak csomagteréből egy keresztkulcsot vett elő, és azt dobta haragosai irányába. A szerszám azonban a 25 éves férfi ház előtt parkoló gépkocsijának ajtaját találta el, ami ennek következtében megrongálódott. 
Fotók: rendőrség
Fotók: rendőrség
Ezek után a 31 éves férfi és haragosa között újabb dulakodás alakult ki, majd a 47 éves férfi a vasvillával rátámadt hívatlan vendégükre, és a szerszámmal a gépkocsija első szélvédőjére ütött, ami ennek hatására berepedt. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A további eljárás során szabadlábon védekezhetnek - olvasható a rendőrség honlapján hétfőn.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az uniós kártya nem váltja ki az utasbiztosítást

Az uniós kártya nem váltja ki az utasbiztosítást
Külföldi utak esetében teljes védelmet az európai egészségbiztosítási kártya (eek) csak utasbiztosítással kiegészítve nyújt. Tovább olvasom