Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Renault Kerax: masszív és mozgékony

A Renault Kerax tökéletes ipartelepeken történő használatra. Különleges mozgékonysága, nagy ellenálló képessége és hosszú élettartama magas szintű biztonságot nyújt használójának.

A minden részletében kidolgozott Renault Kerax egyedülálló felhasználási lehetőségeket kínál a tehergépjárművek kategóriájában.
A Kerax járműveket úgy építették meg, hogy maximálisan ellenálljanak a nehéz terepviszonyoknak. Az alvázkeretek, felfüggesztések, tengelytávok és hidak további gazdag kombinálási lehetőségének köszönhetően a Kerax járművek tökéletesen alkalmazkodnak a különböző tevékenységekhez.

Sokféle szakmában helytáll

Anyagszállítási feladatokhoz optimális fogyasztású, nagy teljesítményű, továbbá gyors rakodási lehetőséget biztosító teherjárművet kínál a Renault. Robusztus felépítést, megbízhatóságot és nagy teljesítményt az autópályák, hidak és nagyberuházások kivitelezé-
séhez használt járműveknek. A már említett nagy teljesítményen túl a földmunkákra szánt tehergépkocsik felhasználói sokoldalúságot, megfelelő komfortszintet és kényelmes vezetést várhatnak el. A betonszállítók, illetve betonkeverővel felszerelt járművek mindig maximális terheléssel üzemeltethetők. A tartálykocsik hasznos terhelhetőségről és mozgékonyságról tesznek tanúbizonyságot. A speciális szállítási feladatok elvégzésére szánt teherjárművekkel szemben a magas fokú biztonság igénye fogalmazódhat meg.

Intelligens elektronika

A Kerax járműveket az új fejlesztésű, közös nyomócsövű, elektronikus befecskendezéses dCi 11 motor hajtja. A dCi 11 motor valamennyi változatát kiemelkedő hatásfok és alacsony fordulatszám-tartományban kiváló nyomatékleadás jellemzi.
A V-MAC elektronikus vezérlési rendszer lelkét két elektronikus számítógép alkotja, az egyik a motor, a másik a jármű működését felügyeli. A rendszer ezenfelül egy sor érzékelőt és működtető szerelvényt tartalmaz, amelyek folyamatos párbeszédben állnak egymással.
Az InfoMax 2001 a karbantartás és az irányítás segédeszköze. Összegyűjti és kiértékeli a jármű, illetve a járműpark működésére vonatkozó információkat, és ezzel lehetővé teszi használatuk optimalizálását az üzemeltető számára.

A kényelem új dimenziója

Az újszerű kialakítású vezetőfülkében tágas tér adott a munkavégzéshez és a pihenéshez egyaránt. A 400 mm-rel nagyobb hasznos mélységű Global fülke opcióként kétféle speciális elrendezést kínál: Utility illetve Night. A nyugodt vezetési körülmények érdekében a Kerax új ergonomikus kijelzőt kapott. A vezetőfülkét rendkívüli akusztikai komfort jellemzi, és minden megtalálja a maga helyét. A kitűnő kilátás minden irányban biztosított, a háromfokozatú, széles felületen mozgó ablaktörlő szélsőséges időjárási viszonyok között is tökéletes láthatóságot garantál.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Roncsautók alkonya a győri közterületeken

Közgyűlési döntés értelmében a győri közterületeken lévő roncsautókat ezentúl elszállítják, erre és… Tovább olvasom