Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Zsanai Mia
17, Siófok

Mia 17 éves, jelenleg Siófokon él és tanul. Két éve költözött családjával vissza Spanyolországból, hogy itthon tanulhasson majd tovább. Nagy reményekkel indul Tündérszépek versenyünkön, de mivel a nyelvek megszállottjának tartja magát, így abban is fejlődni szeretne. Jelenleg három nyelven – angol, magyar, és spanyol – beszél folyékonyan, de már belekezdett az olaszba és tervezi a kínai nyelv megtanulását is. Szabadidejében rajzol vagy sportol. Édesanyja szerint, minden lányban felmerül élete során legalább egyszer, hogy szépségversenyen induljon. Így ő is támogatja Miát abban, hogy megvalósítsa álmait.

Mia 17 éves, 160 cm, csillagjegye oroszlán. Kedvenc étele a sushi, az italok közül a limonádét szereti. Leginkább a latin zenékez kedveli, és kedvenc parfümje a Victorias Secret.