Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szabadi Kitti Evelin
18, Kaposvár

Kitti nem csak szívesen modellkedik, de imád lovagolni is. Ugyan többször levetette már a ló, de ez nem szegte kedvét semmiben. Lovászként végzett, most pedig a kaposvári Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában fog érettségizni. Nagy álma hogy egyszer fotós legyen, ezért képzi magát. Kitti imád táncolni, jelenleg is egy tánccsoport tagja. A versenyre azért jelentkezett, mert a fényképezőgép mindkét oldalán jól érzi magát, és tudta, ha ő van a középpontban, az nagy önbizalomlöketet fog adni neki. Természetesen a családja és barátja is támogatta az indulásban, amit a képeket látva teljesen meg is értünk!

Kitti 18 éves, Kaposváron lakik. 171 cm magas csillagjegye rák. Legkedvesebb étele a rántott sajt, melyet korlátlan mennyiségben tud elfogyasztani, és azt szőlőlével öblít le, ami lehet akár bor is. Kedvenc zenéje Masked Wolf – Astronaut in the ocean, míg kedvenc parfümje a Hollister Festival Night