Kisalföld logö

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 11°C Még több cikk.

Maga helyett feleségét küldte hűvösre Emilio

Maga helyett feleségét küldte hűvösre Emilio
Az énekes és felesége egy középkori lakomán vettek részt Kefír és kedvese, Mariann jóvoltából. Mivel Emilio nem tartotta be a házszabályokat, kalitkába akarták zárni, amely alól kibúvót talált így végül Tina kapta a büntetést.
Nem akármilyen helyen lakomázott Tina és Emilio, akik barátaikkal, Kefírrel és kedvesével egy középkori étterem felé vették az irányt. Tina és Emilio számára eddig ismeretlen volt ez az étterem, de hamar felvették a középkori életritmust.

Még soha, sehol nem beszéltek velem ennyire nyersen, mint ebben az étteremben. Itt minden középkori hangulatot idéz, a berendezés, az ételek és a személyzet is úgy beszél, mintha visszarepültünk volna az időben. Ami a szívükön, az a szájukon hüledezett Emilio, aki imádta a hatalmas méretű fogásokat.

Csakhogy elkövetett egy hibát, túl gyakran csengetett a személyzetnek, amiért büntetés jár. Mikor tette miatt számon kérték inkább Tinára hagyta a kalitkába vonulást.
Nem gondoltam komolyan, hogy bezárnak a kalitkába. Amikor kattant a lakat aggódtam, hogy egész este itt maradok, miközben a többiek jót falatoznak. Emil engem küldött maga helyett, biztos eljön majd a pillanat, mikor ezt visszaadom neki  mondta Tina, miután megkegyelmeztek neki és kiengedték a rabságból.

Nagyon jól állt Tinának ez a szerkezet, szívem szerint hazavinném és néha otthon is bezárnám... aztán csak énekelnék neki tette hozzá viccelődve Emilio a 21:00-tól a Sláger TV-n látható Drága családom csütörtöki epizódjában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Extrém esküvők: a nagy Gatsby és az Addams Family ihlette a legkülönlegesebb szertartásokat

Extrém esküvők: a nagy Gatsby és az Addams Family ihlette a legkülönlegesebb szertartásokat
Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a tematikus esküvők. Tovább olvasom