Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Újabb égés: Kaposvár-Győri ETO FC 3-0

Az NBI 15. fordulójában a Kaposvár egy sima hármassal küldte haza az ETO-t. A góllövéssel korábban is hadilábon állt a Győr, azóta a védelem is felzárkózott a támadósor színvonalához.
 
Kaposvár–Győri ETO FC 3-0 (1-0)
Monicomp Liga-mérkőzés, 15. forduló 
Kaposvár, 1800 néző 
V.: Solymosi (Lémon, Viszokai).

Kaposvár: Milinte – Grúz, Zahorec, Zsók, Hegedűs – Gujic, Pedro, Szepessy (Kulcsár 56.p.), Balázs B. – Oláh L., Dzsavad (Pavlovic 87.p.).

ETO: Sztevanovic – Copa, Djordjevic, Eugene, Völgyi – Ganugrava (Ji-Paraná 46.p.), Pilibaitis (Briones 68.p.), Trajkovic (Sharashenidze 60.p.), Koltai – Ceolin, Bouguerra.

Gólszerző: Oláh (13.p., 57.p.), Pedro (59.p.)

Sisa Tibor: Nagy küzdelem volt, néhány nagyon szép mozzanattal és számunkra örömet szerző végeredménnyel. A csapat a nyáron újjáalakult, megfiatalodott, és úgy tűnik, a kitűzött célt már az ősszel elérhetjük. Játékosaim és a csapatért dolgozók minden dicséretet megérdemelnek. Hogy mi a véleményem Oláh Lórántról? Tavasszal több mérkőzésen láttam őt, nem nagyon ment neki a játék, és kicsit tartottam attól, mennyire lesz kedve a kemény alapozáshoz. Kellemesen csalódtam benne, minden feladatot elsőként végzett el, ennek fényében számomra nem meglepő az őszi teljesítménye. Még sok örömet szerezhet a kaposvári szurkolóknak, feltéve, hogy nem rabolja el tőlünk egy másik csapat.

Pintér Attila: Az első félidőben mi irányítottuk a játékot, akár három gólt is szerezhettünk volna, de öt méterről sem sikerült a kapuba találnunk. Aztán egy elemi hibából mi kaptunk gólt. Én a szünet után sem éreztem ekkora különbséget a két csapat között, úgy vélem, tulajdonképpen mi rúgtunk magunknak három gólt. Ilyen hibákat az élvonalban nem követhet el senki, két középső védő nem rohanhat ki így. Ilyenkor érződik a sok sérülés hatása, az összeszokottság hiánya, de ezzel nem akarom felmenteni a csapatomat. Védekezésben és támadásban is javulnunk kell, hiszek abban, hogy a lehetőséget kapó futballisták bebizonyítják, hogy méltók az ETO mezének viselésére.90. perc: Vége a mérkőzésnek.

84. perc: Völgyi ívelt be a bal oldalról, amire rosszul jött ki Milinte, ezért a labda Ji-Paraná elé került, aki kapura tette azt, de a gólvonalról sikerült mentenie az egyik védőnek.

81. perc: Ceolin lőtte ki az oldalhálót 14 méterről, jobbról.

79. perc: Kaposvári csere. Oláh helyén Perics folytatja.

78. perc: Dzsvad került nagy helyzetbe Eugene mellett, 6 méterről, jobbról azonban nem tudott a győri kapus mellett a rövid alsóba lőni.

77. perc: Grúz lőtt kapura, de Sztevanovic ezúttal is a helyén volt.

72. perc: Gujic 18 méteres lövését Sztevanovic védte.

71. perc: Copa is kapott egy sárga lapot.

68. perc: Pilibaitis helyére Briones jön.

67. perc: Piliabaitist rúgták fel, aki két percig feküdt a földön, de a bíró nem állította meg a játékot. Az ETO játékosa -miután nagy nehezen lábra bírt állni- szóvá tette sérelmét a játékvezetőnek, aki cserébe adott egy sárgát.

63. perc: Völgyi kapott sárga lapot.

60. perc: Cserél az ETO. Trajkovic helyére Sharashenidze állt.

59. perc: Már három. Oláh készített le Pedrónak a labdát, aki 16 méterről a jobb alsóba helyezett. 3–0

57. perc: Kulcsár passza után Oláh lépett ki teljesen szabadon, 15 méterről, balról a bal alsóba lőtt. 2–0.

56. perc: Hazai csere. Kulcsár jön Szepessy helyére.

54. perc: Ji-Paraná 25 méteres pattogós átlövését oldalra tenyerelte Milinte, majd Pilibaitis szélről leadott ismétlésébe is belevetődött.

51. perc: Zsók beadása után mentettek a védők.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A szünetben cserélt az ETO. Ganugravát Ji-Paraná váltja.45. perc: Ceolin kapott pontos passzt, 15 méterről, kissé jobbról a kivetődő Milinte mellett is ellőtt már, azonban kevéssel a jobb alsó mellett gurult el a labda. Vége az első félidőnek.

44. perc: Az utóbbi percekben nagy nyomás alatt a hazaiak kapuja. Kétszer is védők mentettek az utolsó pillanatban. 

40. perc: Oláh rázta le Eugene-t, majd 18 méterről lőtt, centikkel a kapu mellé.

39. perc: Copa 30 méteres bombáját védte Milinte.

38. perc: Petrók is sárgát kapott.

37. perc: Völgyi 25 méteres kísérlete szállt el a jobb felső felett, mellett.

36. perc: Ganugrava lőtt a sorfalba egy szabadrúgást 22 méterről.

33. perc: Bugerra fejese fölé szállt.

27. perc: Koltai lőtt messziről laposan kapura, amit aztán Milinte hárított.

17. perc: Hegedűs lőtt 23 méterről kapu fölé.

13. perc: Vezet a Kaposvár! Egy hazai szöglet után már-már úgy tűnt, hogy felszabadítanak a védők, a sarokrúgást is elvégző Dzsavad azonban parádés labdával találta meg az üresen álló Oláh Lórántot, aki könnyedén a bal felsőbe fejelt 6 méterről. 1–0

11. perc: Ganugrava kapott sárga lapot.

7. perc: Ceolint indította Pilibaitis a jobb oldalon. A középre passz is pontosnak tűnt, de Bouguerra elől mentettek a védők.

4. perc: Egy szép hazai kontra végén Ceolin becsúszva tisztázott Gujic elől.

3. perc: Völgyi ívelt középre a bal oldalról, ahol Trajkovic érkezett, majd fejelt, de Milinte hárított.

1. perc: A Kaposvár kezdte a találkozót.

Az ETO kispadján Radosavljevic, Totadze, Dinjar, Kiss Máté, Ji-Paraná, Sarashenidze, és Briones vár arra, hogy csereként pályára lépjen.

Korábban:

Két előrehozott tavaszi kört és a Magyar Kupa visszavágóit ugyanis még az idén lejátsszák a csapatok.

Nem nehéz megjósolni, ma kemény feladat előtt áll a gyengén teljesítő ETO a váratlanul jól szereplő Kaposvár otthonában. A somogyi zöld-fehérek a táblázat harmadik helyén állnak, pedig sokan úgy gondolták, Prukner László vezetőedző és néhány kulcsjátékos nyári távozása megrendíti majd a Rákóczit és a kiesés ellen küzd. Ehelyett Sisa Tibor irányításával „ijedtükben" sorra nyerték a meccseket.

Az ETO már szerdán elutazott Győrből, a csapat előbb a helyszínen tekintette meg a magyar–litván válogatott mérkőzést, majd a vendégcsapatban szerepelt Linas Pilibaitisszal együtt utazott el Somogy- országba.

Pintér Attila vezetőedző gondjai gyarapodtak a kaposvári fellépés előtt, hiszen két védője, Sztanisic és Fehér eltiltását tölti, Tokody, Babic, Szabó, Aleksidze és Ahjupera pedig sérült.

„Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen legutóbb a Videoton ellen újabb három emberünket veszítettük el – fogalmazott tegnap Pintér Attila. – Fegyelmezett ellenfél vár ránk Kaposváron, de annak ellenére, hogy sok gondunk van, mindent meg kell tennünk a győzelemért. És ezt minden pályára lépő játékosunknak át kell éreznie."

Olvasóink írták

57 hozzászólás
 • 57. peter0121 2010. november 22. 13:25
  „tisztelt eto szurkolok én ugy vagyok vele én csak akkor megyek eto mecssre ha majd kitudom mondani a neveket molnár korsos lakos stark mracsko csato csato somogyi fodor fehér vayer mind magyar és ment a szekér jobban is mint bármikor akkor inkább játszon a fako ök eto nevelések mindent a klubbért és talán még a mecssekre is kijárnék lehet hogy nem nyernénk bajnokságot dehát a külföldiekkel sem jutunk semmire hajrááá eto”
 • 56. Heco107 2010. november 21. 17:25
  „Amennyiben a Hali is ilyen tempóban fejlődik,mi meg természetesen tartjuk a jó formánkat Pinyővel,akkor karira már kiesők is lehetünk.Hurrá!”
 • 55. thermál 2010. november 21. 10:49
  „Kedves , még mindíg kitartó , ETO-hívők!!
  A jelenlegi fociban, nincs olyan taktikai elem, hogy "támadás" , van viszont "előrejáték" -- Azt, hogy ki találta ki ezt a kifejezést, nem tudom, de engem nagyon idegesít, és szerintem nem jelent semmit ami a focival összeköthető. Például, ha a játékos saját kapuja felé szalad, az is előrejáték, hiszen nem hátra, hanem előre fut az orra után. A viccet félretéve, kellene egy olyan játékos az ETO-ba, aki csak int a többieknek, TÁMADÁS ÉS akkor talán gólokat is láthatunk!!”
 • 54. mitirjak 2010. november 21. 08:04
  „Pjntér sok helyen megmutatta az edzői tevékenységét!(pl:Sopron).Menesztették!Az ETO-nál is csak játékosokat vásároltak,de eredményt felmutatni nem tudott Pintér a csapattal együtt!!!A cserére megérett!!!”
 • 53. Lear 2010. november 21. 07:31
  „Lehet, hogy MI szurkolók nem értjük a stratégiát, de sajnos látjuk az eredményességet! Ennyi balszerencse nincs, ez csak félrebeszélés kedves Urak, be kell látniuk, hogy ez sajnos, morális válság!”
 • 52. ACSA 2010. november 20. 23:34
  „Pintér egy nagyon jó edző,hisz felkérték,hogy hosszabítson még jó pár évet!
  Jó munkához idő kell!!!:-))”
 • 51. imrus 2010. november 20. 22:45
  „Az elöttem szolóhoz csatlakozva annyival egészíteném ki a bejegyzésem, hogy ez a csapat "hét nyelven beszél" !
  Jó lenne, ha az edző is "hét nyelven beszélő" lenne, már ami a támadó focit jelenti!

  Tarsoly Úrnak annyit, az elmúlz meccseken Koltai rugott néhány gólt, itt az ideje az eladásának!
  Nekünk meg jó lesz az NB.II. is, onnét majd nehezen adja el azt aki kétszer jól tud passzolni!

  Vagy talán nekünk a győri szurkolóknak a ( bocs de nem tudom másként leírni) a szar is jó?
  Ha Ön szerint igen, akkor méltoztasson nem kérni pénzt a bérletekért, vagy ha valamivel kártópolna bennünket az jó lenne!
  Leginkább egy támadó szellemű edzővel!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 50. imrus 2010. november 20. 22:36
  „Kedves Pintér Úr!

  20 éve bérletes vagyok és emlékszem arra az időre, amikor a felezővonaltól az ellenfél kapuja felé rugták a labdát. Amióta Ön irányítja a csapatot, azóta a felezővonaltól hazadják a labdát támadás helyett, majd vissza a felezővonalhoz, és hátra keresztbe és ismét haza Sztevának!
  Az az érzésem, hogy az edzéseken nincs tolmács és itt javasolnám a mutogatás kifejlesztését!
  A Kaposvár elleni meccsen a kamera elött azt mutatta valakinek, hogy vedd melre és azután rugd el! Ugye csak viccelt, vagy pótcselekedett!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ha az a foci, hogy valahogy találjunk egy gólt és huzzuk ki döntetlenre, akkor ez a nézőnek nem kell!
  Ezért vagyunk 1000-en a meccsen, még a bérletesek sem jönnek ki!
  Amikor Ceolin elkezdett focizni az ETO-ban, mint az ördög úgy cselezett és vert rá mindenkire 10 méteren belül 2-3 métert a védőre!
  Miért nem a támadást erólteti? Vagy a csapat helyett Ön fékezi szándékosan a focit?”
 • 49. Vincent_Hana 2010. november 20. 21:32
  „Győri Audi ETO KC - BL legjobb nyolc...
  Győri ETO FC - a MAGYAR NB I 11. hely...”
 • 48. RP 2010. november 20. 21:08
  „Lement a fél szezon, ideje mérleget vonni...”
 • 47. sumegi007 2010. november 20. 14:44
  „Pintér Attila:
  " Az első félidőben mi irányítottuk a játékot, akár három gólt is szerezhettünk volna, de öt méterről sem sikerült a kapuba találnunk. Aztán egy elemi hibából mi kaptunk gólt."

  - Kedves Pinyő, melyik meccset tetszett megnézni??? Az első bekapott gólig "jól játszottunk", utána semmi... Majd a végére még megerőltették magukat a fiúk! Ennyi történt az első félidőben!

  "Én a szünet után sem éreztem ekkora különbséget a két csapat között, úgy vélem, tulajdonképpen mi rúgtunk magunknak három gólt. Ilyen hibákat az élvonalban nem követhet el senki, két középső védő nem rohanhat ki így."

  - Ha a hírnevet nézzük, akkor az ETO esélyesebb volt, DE az e félévi teljesítmény nem ezt mutatta... Sajnos...

  "Ilyenkor érződik a sok sérülés hatása, az összeszokottság hiánya, de ezzel nem akarom felmenteni a csapatomat."

  - Pedig úgy érződik, hogy mindig a sérülések, hiányzások, eltiltások miatt játszik ilyen "fosul" a csapat. Nem NB1-es teljesítmény az őszi teljesítmény!! Összeszokottság?? Talán nem mindig ugyanazzal a kerettel kellene játszani minden egyes mérkőzésen. Mindig újítani kell egy kicsit, nehogy ez legyen belőle!

  "Védekezésben és támadásban is javulnunk kell, hiszek abban, hogy a lehetőséget kapó futballisták bebizonyítják, hogy méltók az ETO mezének viselésére."

  Ez igaz, védekezésben és támadásban javulni kellene!! Ebben Mindenki egyet ért!

  Kezdő 11+cserék:
  Sztevanovic - Copa, Djordjevic, Eugene, Völgyi - Ganugrava (Ji-Paraná 46.p.), Pilibaitis (Briones 68.p.), Trajkovic (Sharashenidze 60.p.), Koltai - Ceolin, Bouguerra.

  Ha jól számolom akkor 2 - mondom KETTŐ - MAGYAR szerepelt a pályán. Ez így nem mehet tovább! Több magyart szeretnénk látni a pályán és nem egy interkontinentális csapatot!

  Pintér Attila véleményéből hiányoltam a 11-est.

  Ennyi a véleményem a meccsről és Pinyőről...”
 • 46. Patriot 2010. november 20. 14:38
  „Fizetnek rendesen a játékosoknak?

  Nehéz elképzelni ekkora formahanyatlást.”
 • 45. napsugár. 2010. november 20. 14:15
  „pedig volt szerintem azért pár játékos aki igazán odatette magát és jól játszott. de sajnos ha a jó játékosokhoz hozzá sem kerül a labda, akkor nehéz csodát tenni :-((”
 • 44. Nagy3845 2010. november 20. 12:19
  „Azzal a helyzettel azért kéne kezdeni valamit, hogy az ország egyik leggazdagabb városában több évtizedes ETO-szurkolók ezreinek esze ágában sincs betenni a lábát az ország egyik legszebb stadionjába, nem? Pedig volt már egyet fizet, kettőt kap akció is, például. Mindenféle butaság jár az emberek fejében, nagypolitika, ingatlanpanama, tippmix, stb. Őszintén szólva szivatva érezzük magunkat, arra meg nem vagyunk vevők. Hajrá ETO!”
 • 43. LAZA 2010. november 20. 11:28
  „41.
  Van egy kis esze, és ezért nem adja be a lemondását.
  Megvárja míg elküldik úgy sokkal jobban jár.
  Különben is ha internetet és újságot nem olvas akkor annak a néhány tucatnyi nézőnek a bekiabálását kell csak elviselnie. Jó pénzért azért valahogyan el lehet viselni.
  Persze mindennek ellenére nem kéne neki még állandóan hülyeségeket is mondania a nyilatkozataiban.
  Valaki irta,hogy az egész nem más mint egy nagy pénzmosoda!
  Hát erről van itten leginkább szó!
  Az eredmény?????!”
 • 42. vinyo 2010. november 20. 10:48
  „Pintérnek ha van egy kis esze , akkor már beadta a lemondását!!!!”
 • 41. vadfruttik 2010. november 20. 10:24
  „Papírforma eredmény...úgy néz ki idén a dobogó helyett a bentmaradás lesz a cél.Kiismerték a bunkerfocinkat,most már védelmünk sincs.Nincs itt kérem valami rendben...”
 • 40. makaay777 2010. november 20. 09:55
  „hát mostmár én is azt mondom, hogy Pintér húzzon a picsába...itt valami igen el van qrva, de hogy nem a játékosok a hibásak az is biztos.
  érdekes módon tavaly még tudtak focizni...akkor még össze voltak szokva????
  jön az audi, pintér megy, normális edző jön...
  nagytakarítás a keretben, a csatárnak nevezett emberek mehetnek a lecsóba...
  fáradt a keret.... a Debrecen nem fáradt mert...
  No comment!
  Van egy olyan érzésem, hogy ha az audi beszáll, akkor nagy szava lesz itt mindenbe de nem is baj”
 • 39. adamasz1977 2010. november 20. 09:49
  „hol a csapatunk???????????? Tarsoly úrnak üzenném, hogy csúnya vége lesz ennek!”
 • 38. csakazigazat 2010. november 20. 08:57
  „A Verebes korszak előtt is álltunk!!Most az Audi jelenti Verebest!!
  Egy tipp:ETO-Újpest 4:1”
57 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kendo: szigetközi veszedelem

Az országos egyéni bajnokságon a Szigetközi Junior Kendo Klub négy kategóriában képviseltette magát.… Tovább olvasom