Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Győri siker a speciális iskolák focibajnokságán

Az értelmileg akadályozott kategóriában Győr „A" csapata végzett az élen, megelőzve a Homok, a Budapest Csalogány úti iskola és a Győr „B" csapatát.
A leány iskolai csapatok országos döntője után szerda délutántól a Speciális Olimpia Szövetség és az MLSZ közös bajnokságainak és a Fogyatékosok Diák Szövetsége csapatainak országos döntője zajlott Tiszaújvárosban - írja az mlsz.hu.

- Az MLSZ kiemelt figyelmet fordít a hátrányos helyzetű sportolók labdarúgására, ennek szellemében kötött ez év áprilisában együttműködési megállapodást a Speciális Olimpia Szövetséggel, valamint a Fogyatékosok Diák Szövetségével. A közösen rendezett bajnokságok fináléja volt az elmúlt heti rendezvény – mondta Petrika Ibolya, az MLSZ Grassroots program szervezője, a tábor vezetője.

A táborban nem csak a sportolást és a magas színvonalú körülményeket élvezték a résztvevők, hanem igénybe vehették a helyi termál- és strandfürdő szolgáltatásait is. Nagy élmény volt számukra a Ferencváros-Temesvár felkészülési labdarúgó-mérkőzés utáni közös fotózás a Ferencváros labdarúgóival, valamint a táborzáró esten Vastag Csaba koncertjének megtekintése.

Hét csapat mintegy hetven sportolója mérkőzött meg egymással, és alakította ki a végső sorrendet. Az értelmileg akadályozott kategóriában Győr „A" csapata végzett az élen, megelőzve a Homok, a Budapest Csalogány úti iskola és a Győr „B" csapatát.

A torna gólkirálya a győri Szénási Péter lett.

Olvasóink írták

 • 2. CsipkeMónika 2011. június 27. 20:29
  „Bocs, Tiszaújvárosban voltunk :)
  Na, ezért vagyok én CsipkeMónika. Itt-ott bealszom , akár gépelés közben is :)”
 • 1. CsipkeMónika 2011. június 27. 20:18
  „Az "A" csapat tagjai: Gecse Patrik, Hargitai Dávid, Szénási Péter, Szemeti Ádám, Dukai Péter.
  A ""B" csapat tagjai: Bokodi Petra, Bokros Anita, Marics Renáta, Sallai Viktória, Radó Viktória, Manl Ákos.
  Felkészítője: CsipkeMónika :)

  Nagyon kellemes három napot töltöttünk el Tiszafüreden, ahol szíves vendéglátás, profi szervezés és körülmények, a szórakoztató programok, mindenre kiterjedő figyelem kísérte a csapatokat.
  Táborvezetőnk sem akárki volt, Petrika Ibolya, olimpikon és Őze Tibor labdarúgó edző, az MLSZ grassrots programjának vezetői.
  Ezúton is szeretnénk megköszönni ezt a semmihez sem fogható élményt, melyben részesülhettünk!

  Tisztelettel , köszönettel és szeretettel: a CSAPAT”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tippkirály: véget ért a játék

A Tippkirály - június negyedik hete véget ért, és ezzel 16 héten át tartó játékunk is. Tudják meg,… Tovább olvasom