Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

Fertőszentmiklósi ezüstérem a Diákok a drog ellen versenyen

A fertőszentmiklósi Simon Gym FSE csapata részt vett szombaton Zalaegerszegen a WOMAA és a WFL Combat Diáksport Országos Versenyen, ahol az egyesületet Árpási Barnabás képviselte.
A verseny jelszava „Diákok a drog ellen, a holnapért!" A rendezvény célja az volt, hogy küzdősportok által felhívják a figyelmet a tudatmódosító szerek veszélyeire, káros hatásaira. További cél, hogy Combat Kick Light szabályrendszerben kontrollált keretek között versenyzési lehetőséget biztosítsanak az általános, és középiskolás diákok számára.

Árpási Barna -52 kilogrammos súlycsoportban lépett a ringbe. Az első mérkőzésen pontosan, lendületesen bunyózott és az ellenfele fölé kerekedett 3-0–ás egyértelmű technikai fölénnyel várta a következő mérkőzést. A második mérkőzésen az első ütésváltást követően megsérült a keze, ezért az orvos nem engedte tovább a mérkőzést, így ezüstérmet szerzett.
Fertőszentmiklósi siker a Diákok a drog ellen versenyenÁrpási Barna tehetséges, jó sportoló, kiváló bizonyítvánnyal zárta a tanévet, az idén kezdett versenyezni, a teljesítménye most is jó volt viszont a sportolók egészsége a legfontosabb - mondta Molnár Sándor a verseny után.

Felkészítő edzők: Simon László, Molnár Sándor, Tóth Richárd

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10. Tündérfesztivál sok-sok mosolygós gyerekkel Sopronban - fotók

10. Tündérfesztivál sok-sok mosolygós gyerekkel Sopronban - fotók
Tündöklő gyermekarcok Sopronban. Tovább olvasom