Ezek voltak a legolvasottabb cikkek áprilisban a kisalfold.hu-n

Fekete volt az április amire egy csornai gyilkosság nyomta rá a bélyegét, több tragédia történt az utakon, késelés a tökéletes rétes receptje miatt és megírtuk annak a családnak is a történetét, akiknek rémálommá vált az afrikai nyaralása.

Névtelen terv - 1

10.

Négy nap alatt két tragédia is történt a térségünkben: előbb a 10. emeletről kizuhant egy 26 éves nő Győrben, majd halálra késeltek egy 39 éves férfit Csornán. Fellapoztuk az utolsó helyi gyilkosságok aktáit:

9.

A rendőrség egy 21 éves debreceni férfit gyanúsít a csornai gyilkosság elkövetésével. Állampolgri bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a férfit Miskolcon látták. Egy kutyafuttatóban találtak rá a rendőrök:

8.

Életének 41. évében elhunyt dr. Völgyi Katalin okleveles közgazdász, egyetemi docens, a Széchenyi István Egyetem Nemzetközi és Alkalmazott Közgazdaságtan Tanszékének oktatója. a Nemzetközi és Alkalmazott Közgazdaságtan Tanszék munkatársai emlékeztek rá:

7.

Április 3-án adott ki a rendőrség elfogatóparancsot a csornai gyilkosság feltételezett elkövetőjével szemben:

6.

Húsvétkor érkeztek az első hírek arról, hogy magyar turisták ragadtak Egyiptomban. A következő heti turnus sem járt nagyobb szerencsével. Vasárnap 250 ember nem tudta, hogyan jut haza, köztük húsz magyar. Egy négytagú győri család számolt be a Kisalföldnek a viszontagságaikról:

5.

A sofőr az autóval áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan karambolozott egy tehergépjárművel. A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette:

4. 

A kamion először nekiütközött a védőkorlátnak az S4-es gyorsforgalmi úton Lanzenkirchen közelében, a sofőr emiatt ellenkormányzott. Ennek következtében a két sáv közötti védőkorlátot átszakítva a szembejövő sávban állt meg. Ekkor érkezett meg egy személyautó; a tragikus ütközést nem lehetett elkerülni.

3.

A  jelenleg 63 éves férfi tavaly nyáron törzshelyén italozott Győrben. Itt veszett össze a késő délutáni órákban egy ismerősével a rétes tökéletes elkészítésének receptjén.  A férfi a vitát követően felment a közeli lakásába, ahonnét egy 11 cm pengehosszúságú konyhakéssel tért vissza a kocsmába, és vágást ejtett a sértett nyakán.

Az ügy tárgyalása jelenleg is zajlik, amiről rendszeresen beszámolunk oldalunkon.

2.

Sokakat foglalkoztatott a fúrt kutak ügye, ugyanis az engedély nélkül létesített kutak vízjogi fennmaradási engedélyezésére december 31-ig van lehetőség. Azonban az úgynevezett kútamnesztiával kapcsolatban sok volt a kérdés és a bizonytalanság:

1.

Gyilkosság Csornán - A Kisalföld arról kapott információt, hogy a családtagok hívták a rendőröket, mivel nem tudtak kapcsolatba lépni szerettükkel, majd a tűzoltók törték be az egyik ablakot. 

+1 

Egy hajszállal maradt le a tízes listáról a győri étterem története, ahol 35 éve várják a vendégeket

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában