Özönvíz, horror történet Ausztriából, elszökött ovis - Ezeket a cikkeket olvasták legtöbben a kisalfold.hu-n

Megdöbbentő, tanulságos, és elszomorító hírek is kerültek a hónap tíz legolvasottabb cikkének listájára.

Kisalföld.hu

10.

Tragédia. Egy családot sodort el a figyelmetlen autós.

9.

Egy gyerektáborból csellengett el a kis szökevény, aki mellett egyetlen autós sem állt meg. Nagyon baj is történhetett volna, de szerencsére a picinek az ijedségen túl szerencsére semmilyen baja nem esett.

8.

Egyre több távoli országokból érkező vendégmunkással találkozhatunk. Indiai fiatalok szorgoskodnak egy gecsei állattartó telepen, Fülöp-szigetekiek egy autó- ipari cégnél. Pillanatkép a régióban dolgozókról. 

7.

Rövid nyári zápor hozott enyhülést a napok óta tartó fülledt melegre Sopronban.

6.

"Tudom, hogy köröznek, nincs jogosítványom és van egy hulla a csomagtartóban" – ezek voltak a férfi első szavai az őt megállító rendőröknek.

5.

Az M1-es autópályán egy kamion árokba hajtott. Miközben azt mentették, egy bámészkodó sofőr nekiment egy másik kamionnak a lassan haladó sorban. Utóbbi felborult és teljes rakománya az úttestre folyt. Folyékony szappant szállított.

4.

A vég nélküli kocsisorok, kamionkaravánok között szinte naponta történnek ütközések; sűrűn riasztják a mentőket súlyos balesetekhez az M1-es észak-dunántúli vonalán.

3.

Súlyos baleset történt Jánossomorján egy üzemben.

2.

Szó szerint kettétört a sokszoros magyar bajnok, ma már szenior soproni atléta, Steiner Rita karrierje, akit egy félmaratoni versenyre igyekezve ért súlyos baleset. Az atléta könnyek között idézte fel lapunknak sportpályafutásának történetét, és az életét örökre megváltoztató baleset körülményeit.

1.

Július 1-jén hirtelen óriási mennyiségű csapadék érkezett, 30-50 mm eső ömlött a városra. Több utcában is térdig kellett gázolni a vízben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában