Lövések Győrben, elhunyt futó , érettségi - Ezek voltak a legolvasottabb cikkek májusban a kisalfold.hu-n

Kisalföld.hu

10.

A rendőrség sajtótájékoztatón számoltak be arról, hogy egy csicsói vállalkozó megölésével négy főt gyanúsítanak, akik közül három személyt már elfogtak. Néhány nappal később a 44 éves győri férfi személyesen jelent meg a Győri Rendőrkapitányságon, és feladta magát. 

9.

Arról érkezett hír, hogy egy ember rosszul lett a majálison. Mint megtudtuk, a mentők sérüléssel szállították kórházba.

8.

Egy szerdai hajnalon ébredtek lövéshangokra egy társasházban. 

7.

A 61 éves osztrák férfi évek őt egy Győr melletti településen él, gyakran jár futni a közeli töltésre. Zavarták a töltésen haladó autók, és emiatt többször elállta az útjukat, veszekedett a sofőrökkel.  Volt hogy kerékpárral állt keresztbe, volt, hogy futás közben direkt úgy lavírozott, hogy ne lehessen tőle elmenni, de az is előfordult, hogy rácsapott és rá is feküdt a motorháztetőre.

6.

Elhunyt Eőry Éva, akit munkatársi és a könyvtárba járók, az olvasók kivétel nélkül kedveltek. Szívszorító sorokkal emlékeztek rá kollégái:

5.

Ha május, akkor érettségi! Sokan voltak kíváncsiak a matek feladatok megoldásira is olvasóink közül.

4.

Nem tudni, hogy mi miatt sodródott le az útról.

3.

A magyar írásbeli érettségi feladatlapokat kérésünkre Csengeri Mária, a győri Győri SZC Sport és Kreatív Technikum – volt Móra-iskola – igazgatója töltötte ki. Sokan megnézték.

2.

A harmadik legtöbb kört futó versenyző lett rosszul a Báger-ringen, ám hiába érkezett gyors segítség és küzdöttek a szakemberek újraélesztésén, nem tudták megmenteni. 

1.

Sokakat foglakoztatott, hogy vajon mennyiért lehet igénybe venni a felújított győri fürdőt. Nem is csoda, hogy májusban a jegyárak bejelentéséről szóló cikkünkre kattintottak a legtöbben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában