A település fejlődéséért dolgozik Horváth Ferenc, Szárföld polgármestere

A Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat elismerést vehette át példaadó közösségteremtő munkája elismeréséül Horváth Ferenc, Szárföld polgármestere .

kisalfold.hu

A képen dr. Dukai Miklós államtitkár gratulál Szárföld polgármesterének, Horváth Ferencnek.

Nagy megtiszteltetés, örültem az elismerésnek, és köszönöm annak, akinek eszébe jutottam, és előterjesztett

– mondta a település vezetője, aki egyébként 1990-től már mint képviselő ténykedett a községben, két cikluson át volt alpolgármester, és 2006-tól látja el a polgármesteri teendőket. Legnagyobb eredményei között említette az óvoda megépülését, út- és járdaépítéseket, a temetőkerítés és a közösségi ház elkészültét, az iskola és a községháza felújítását.

- Tervek még továbbra is vannak. Elsődlegesen a további út-, és járdafelújítás szerepel az elképzelések között, mindezekre keressük a lehetőséget, illetve bízom benne, hogy a falun átfutó állami utak is sorra kerülnek. Minden egyes fejlesztésre szívesen gondolok vissza, amit sikerült elérni. Persze a fejlődéshez, és az egységes faluképhez kell az itt élők hozzájárulása, tenni akarása is, hisz ők is rendezetten tartják a portáikat. Jól eső érzés, mikor az átutazók megdicsérik, hogy milyen szép a falu. Nem beszélve arról, hogy emelkedik a lakosságszám. Megközelítjük már az 1100-as lélekszámot, míg 2006-ben nem értük el a 900-at – mondta a polgármester, aki a jövőt illetően hozzátette: 

A későbbiekben is szeretnék tenni azért, hogy tovább fejlődjön a település.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában