Vlográczék - Videóblogokat készítő győri evangélikus lelkészeket díjaztak - ízelítő a munkáikból

A közelmúltban adták át a pár éve alapított a Bornemissza Péter- és Írónád díjakat, amelyekkel olyan evangélikus szerzők munkáját ismerik el, akik a médiában tevékenykednek és képviselik az egyház ügyét.

kisalfold.hu

Pongrácz Máté evangélikus lelkész és felesége, Pongráczné Győri Boglárka a győri díjátadón. Fotó: Pete Dóra és Magyari Márton/Evangélikus Információs Szolgálat

Győr-Ménfőcsanak – Elsősorban írott tartalmak szoktak előtérbe kerülni, de most videós tartalmak taroltak az előző évi megjelenések közül – mondta el Pongrácz Máté evangélikus lelkész, aki feleségével, Pongráczné Győri Boglárkával az Írónád különdíját kapta meg videós blogjáért.

A lelkész házaspár elsősorban a tavalyi Házasság Hetén készített videójáért kapta az elismerést. – Teljesen önkéntesen csináltuk és szerintem azt akarták valamilyen formában kifejezni, hogy hasznos volt. A díjazottak közül egyedül mi nem a médiaszakmából jövünk.

Pongrácz Máté az elismerés átvételekor elmondta, hogy játékként tekintettek erre a tevékenységre és a játékot nem szokták jutalmazni, az önmaga jutalma. Ezért is ajánlották fel a díjjal járó ötvenezer forint jutalmat a Dr. Kapi Béla Alapítványnak, amelynek fő tevékenysége az evangélikus ifjúsági táborok támogatása.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában