Rámpa könnyíti Bence mozgását olvasóink forintjaiból

Az orvosok azt jósolták, Bors Bence sosem fog járni, az akkor két és fél éves kisfiú és szülei azonban nem adták fel.

kisalföld.hu

Fotós: Nagy Gábor

Bence ottjártunkkor kis járókerekével ügyesen közlekedett, sőt, kis távolságokat segédeszköz nélkül is meg tudott tenni a lakásban.

A család egy rámpa építéséhez kért segítséget, mivel a lépcsők miatt a kisfiú nem tudott egyedül kimenni a kertbe, ráadásul az orvosok úgy vélték, ötéves korára a kisfiú csak tolószékkel tud majd közlekedni.

Tovább szélesedhet a Jóakarat hídja

Szent Márton napja körül, advent előtt és alatt, kicsit mindenki más szemmel nézi a világot. Jobban figyelünk egymásra, legyen szó a családunkról vagy embertársainkról. A Kisalföld Jóakarat Hídja Alapítványa év közben is sokaknak segített – közel ötmillió forinttal támogattunk idén nehéz helyzetbe került családokat –, ám ilyenkor ezen a hídon is sokkal nagyobb a forgalom. Olvasóink felajánlásaiból, befizetéseiből most is sokaknak szeretnénk meghittebbé tenni a szeretet ünnepét. Hogy ezt megtehessük, ismét önökhöz fordulunk, a támogatásukat kérve. Adományaikat befizethetik a mai lapban található csekken, de átutalással a 12096705-01312657-00100008 számlaszámra is eljuttathatják. Az alapítvány segítségét levélben vagy e-mail­ben kérhetik a rászorulók és az őket ajánlók. A postacímünk: Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A. E-mail-­cím: [email protected]


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában