Önkormányzati választások

2024.04.25. 21:00

Bemutatkozott az Együtt a város polgármester-jelöltje, dr. Keresztély Rita és képviselő-jelöltjei Mosonmagyaróváron

Dr. Keresztély Rita ügyvéd, környezetvédelmi szakjogász az Együtt a városért csoportosulás polgármester-jelöltje Mosonmagyaróváron. A sajtótájékoztatón a képviselő-jelölteket is bemutatták.

Kisalföld.hu

Együtt a városért néven mutatkozott be a Reflexum Egyesület, a Demokratikus Koalíció és a Jobbik Konzervatívok összefogásában induló csoportosulás Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi Házban csütörtökön este. Magyar Zoltán, a Jobbik országos alelnöke bejelentette: nem kíván indulni sem önkormányzati képviselő-jelöltként, sem polgármester-jelöltként Mosonmagyaróváron, ehelyett ezen összefogást támogatja. A DK nevében Somogyi Péter szólt, kiemelve, hogy a megújulásért fogtak össze. 

Dr. Keresztély Rita ügyvéd, környezetvédelmi szakjogász mögé sorakoztak fel: a polgármester-jelölt vázolta a terveiket, elképzeléseiket.

Az eseményen bemutatták a képviselőjelölteket is: így Szeredi Gabriellát (1-es számú választókerület), Gál Dávidot (2-es), Jurik Vilmost (3-as), Somogyi Pétert (4-es), Pauker Jakabot (5-ös), Horváth Imrét (6-os), Csabay Liza Csillát (7-es), Dravetzky Istvánt (8-as), Szeles Zoltánt (9-es) és Palotás Zsuzsannát (10-es). 

Bejelentették: összegyűjtötték a szükséges ajánlószelvényeket, ugyanakkor nyitottak az együttműködésre további szervezetekkel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában