Kisalföld logö

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Szexuális erőszak Győrben: együtt ittak hármasban, majd a 42 éves férfi késsel követelt szexet

Végül a párnak sikerült a helyszínről elfutnia. Arcukon és nyakukon sérültek meg.
A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy negyvenkét éves férfival szemben, aki 2015 őszén Győr egyik utcáján bántalmazással arra kényszerített egy  párt, hogy őt szexuálisan elégítsék ki - közölte szerdán délelőtt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

A tájékoztatásból kiderült, az egymással élettársi kapcsolatban lévő pár aznap ugyanazon a helyen italozott, mint a támadójuk. Távozásukat az elkövető kifigyelte és hazafelé tartva az út menti bokros területen támadt rájuk. Mindkettőjüket bántalmazta, majd mindkettőjüket arra kényszerítette, hogy különféle módon próbálják őt szexuálisan kielégíteni. Az elkövető a kényszert a nála lévő  késsel nyomatékosította.

A szexuális cselekmények végzése során végül a pár mindkét tagjának sikerült a helyszínről elfutnia. Sérülést arcuk és nyakuk különböző pontjain szenvedtek el a bántalmazás következtében.

Az ügyészség az erőszakos többszörös visszaesőnek minősülő vádlottat 2 rendbeli szexuális erőszakkal és 2 rendbeli minősített testi sértés kísérletével vádolja.
Fotónk illusztráció

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lopott bicajt szereztek vissza a rendőrök Győrben - Tied a kerékpár? Jelentkezz! - fotó

Lopott bicajt szereztek vissza a rendőrök Győrben - Tied a kerékpár? Jelentkezz! - fotó
Tovább olvasom