Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Lemondásra szólítják fel a kilépett képviselőt

Győr - Lemondásra szólította fel Ferenczi Tamás győri önkormányzati képviselőt a Pro Urbe Lokálpatrióta Egyesület elnöksége lapunkhoz kedden eljuttatott közleményében, azzal indokolva, hogy a politikus a szervezet listájáról jutott a városi közgyűlésbe. Az egyesület jogi lépést nem kíván tenni, a kérdést becsületbeli ügynek tekinti.
Ferenczi Tamás a múlt héten jelentette be, hogy kilép a közgyűlés Pro Urbe-frakciójából – amely így megszűnt –, és függetlenként politizál tovább. Lapunknak tegnap elmondta: nem mond le, ami szerinte erkölcsileg támadhatatlan, miután a most megalakuló Szövetség Győrért Egyesületben a Pro Urbéból kilépetteket képviseli.

A Pro Urbe közleményéből az is kiderül, hogy január 26-án megválasztották az elnökség tagjait. Az elnök Mészáros József, az ügyvivő Dömötörné Holeczky Judit lett. A két alelnök (Baksa Kálmán, Kovács Gyula) mellett további öten tagjai az elnökségnek (Bárány István, Bukovics Ádám, Kocsis László, Kovács Zsuzsa és Pető István.)

Olvasóink írták

  • 1. marimola 2009. január 31. 16:08
    „Miért mondana le?
    Hazugság politikával ma simán meg leget élni!
    Azt írja az egyik nyilatkozatában, hogy a PRO URBE egyesületet azért van joga és erkölcsi alapja képviselni, mert tömegesen léptek ki és jelentkeztek a PRO URBE Egyesületből az orvosok, ügyvédek és mérnökök! Ekkora hazugságot csak egy olyan szélhámos mondhat, mint Ferenczi! Az én tudomásom szerint egy jelenleg munkanélküli és egy maszek boltos lépett ki vel, akik a barátai!
    Ma ez a politika. Mondhatok bármit, azt a mésia leírja. Lények, a szélhámosok által megosztani a Magyar népet!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó szándékkal, jó helyre

Győr - A legnagyobb hazai lakossági pénzintézet, az OTP Bank Nyrt. ismét tanúbizonyságot tett arról,… Tovább olvasom