Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 32°C Még több cikk.

Lehet más: zöldet bele!

Győr - A Lehet Más a Politika és a Humanista Párt pénteken a megyeszékhelyen mutatta be Európai Parlamenti programját, amelynek középpontjában a gazdaság, a vidék zöld élénkítése áll.

Az Európai Parlamentben is lehet más a politika, hangsúlyozták pénteken kampánykörútjuk győri állomásán a Lehet Más a Politika (LMP) és a Humanista Párt EP képviselőjelöltjei. Szabó Tímea, a pártszövetség EP-listavezetője, Schiffer András LMP-szóvivője, valamint Pinczés Bálint, az LMP választmányi tagja bemutatták programjukat, amely arra ad választ, hogy mit tennének az Európai Parlament zöld frakciójában. Ismertették vidékfejlesztési elképzeléseiket, amelynek lényege a mezőgazdaság védelme, a támogatási rendszerek átalakítása, a stabilabb, helyi igények kielégítésére termelő sokszínű agrármintázat létrehozása. Fontosnak tartják a zöld munkahely-teremtést, amely az energiatakarékossággal, a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos beruházások nyomán valósulhat meg. Programjukban hangsúlyozzák az élelmiszerbiztonságot és a fogyasztóvédelem erősítését is, az olcsóbb, környezetbarát energiafelhasználást, a globális klímavédelemben való tevékeny részvételt. A Lehet Más a Politika és a Humanista Párt az EP zöld frakciójában a határon túli magyar kisebbségek jogainak védelmét, autonómiatörekvéseit is képviselné.

Olvasóink írták

  • 2. Reális 2009. május 25. 16:18
    „Az szdsz menekülő útvonala lesz ez a párt!Magyarok, szemetek nyitva tartsátok!”
  • 1. Hasiente 2009. május 23. 20:45
    „Végre egy párt a politikából, és mai magyar közéletből kiábrándult embereknek.
    Nekem nagyon tetszettek az elképzeléseik, és a programjuk! Látszik, hogy okos, értelmes emberek hozták létre ezt a pártot! Én ott leszek a következő fórumukon is június 2-án, jöjjenek el minél többen lássák van más választás!
    Kitartást! és Sok Sikert Kívánok jún.7-én!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barack Obama győri festője

Győr - Vitáris József győri rajztanár, az Art 9000 alkotói közösség tagja megfestette Barack Obama… Tovább olvasom