Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Egy sáv! Kedden este 8-tól nagyon figyeljen az M1-esen Győrnél a Rába hídnál

A Hegyeshalom felé vezető pályaoldalt teljes egészében lezárják.
Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 124-es kilométernél található Rába-híd dilatációs szerkezet* javítási munkálataihoz kapcsolódóan korábban úgynevezett 2+1+1 sávos terelést építettek ki a szakemberek. Ezen terelésben a Hegyeshalom felé vezető oldalon az M1-es autópálya érintett szakaszán a belső és külső sávokat lezárták, a nehézgépjárműveket a leállósávra, míg a személyautókat a Budapest felé vezető oldalra terelték. A főváros felé a közlekedők így eddig a leálló-, illetve a külső sávon haladhattak a munkavégzés ideje alatt.

A javítási munkák következő, befejező ütemeként hétfő este 8 és reggel 6, illetve kedd éjszaka is este 8 és reggel 6 óra között a Hegyeshalom felé vezető pályaoldalt teljes egészében lezárják, így a személyautóval és a nehézgépjárművel közlekedők is a Budapest felé tartó oldalra terelt egy sávon haladhatnak Hegyeshalom irányába.


A teljes ideiglenes terelést még a húsvéti ünnepek előtt, április 17-én, szerdán elbontják, melynek során mindkét irányban 1-1 sávon közlekedhetnek majd az arra járók reggel 8 és 14 óra között. Ezt követően, vagyis előreláthatóan szerda délutántól már korlátozás nélkül haladhatnak a közlekedők a pálya ezen szakaszán.
 
Csak egy sáv járható

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a javítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri.
 A dilatáció tágulási hézagot jelent. A dilatációs szerkezet pedig a híd alakváltozásait felvenni képes, a dilatációs hézagot lefedő, forgalmi terhelést viselő szerkezet.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bemutatták Manát és Wandát, a két orrszarvút Győrben - videó és fotók az állatkert új lakóiról

Bemutatták Manát és Wandát, a két orrszarvút Győrben - videó és fotók az állatkert új lakóiról
Elkészült a győri állatkert új bejárata, valamint a zsiráf és a keskenyszájú orrszarvú bemutatóháza. Tovább olvasom