Kisalföld logö

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 19°C | 32°C Még több cikk.

Mit ér a nő, ha vállalkozik?

Magyarországon ma vállalkozónőnek lenni azt jelenti, hogy a motivációval rendelkező nő kilép a társadalom által kínált sémából, azzal nem egyszer szembeszegül, és így építi fel saját énrendszerét.

Nincs könnyű dolga az üzleti életben egy nőnek!

„Nincs könnyű dolga, mert kevés támogatást kap, de mindez semmi ahhoz képest, amit a női vállalkozók körében végzett statisztikák mutatnak: a női vállalkozók önbizalma, önismerete nagyon alacsony szinten áll" – nyilatkozta Joó Zsuzsanna a NőTárs Alapítvány elnöke, aki évek óta foglalkozik a női vállalkozók problémáival, képzésével.
Véleménye szerint vannak olyan kérdések, amelyeket egy vállalkozó vagy felelős beosztású nő egyszerűen nem tud kikerülni, ha boldogulni akar.

Kérdések, amelyeket nem lehet megkerülni

Milyen szinten ismered magad? Mik az erősségeid, azokat hogyan tudnád még jobban kiaknázni? Mik a motivációid? Kik a támogatóid? Meg mered magad mutatni? Meg tudod-e ragadni a lehetőségeket? A szakértő szerint elsőként ezekre a kérdésekre kell választ adnia magában minden üzletasszonynak.

A nők másképp üzletelnek, mint a férfiak?

Előfordul, hogy a nők másképpen állnak az üzlethez, mást tartanak fontosnak, más motiválja őket, másképp tárgyalnak, másképpen vezetnek egy céget, másképp viszonyulnak a profithoz, mint a férfiak.
Joó Zsuzsanna szerint nagyon sok nő nem érvényesül úgy az üzleti életben, ahogyan szeretné. Úgy érzik, sokkal több van cégükben, mint ahol most jelenleg tartanak. Több segítséget szeretnének kapni a vállalkozásuk fejlesztéséhez.

Itt a nőnapi meglepetés!

Nőnapon egyébként is a figyelem középpontjában vannak a „gyengébbik nem" képviselői. Éppen ezért a NőTárs Alapítvány a Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klubbal közösen segíteni szeretne a női vállalkozóknak, cégvezetőknek vagy vállalati döntéshozóknak, hogy az eddigieknél nagyobb sikereket tudjanak elérni, és megvalósíthassák álmaikat.

Legyél meNŐ!

"Legyél meNŐ!" címmel egy Üzleti Randi Találkozót szerveznek, amely kiváló alkalmat kínál arra, hogy - olyan ismeretekkel, tudással, és tapasztalatokkal gyarapodjanak, amelyre vállalkozó nőként elengedhetetlen szükségük van, - továbbá olyan új kapcsolatokkal, együttműködésekkel, üzleti lehetőségekkel gazdagodjanak, amelyek nélkülözhetetlenek fejlődésük érdekében.

További információ >>
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Februárban sem tárgyalja az AB a nyugdíjcsomagot

A február közepi ülésén sem veszi napirendre a nyugdíjcsomagot az Alkotmánybíróság - ismerteti a… Tovább olvasom