Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

A(z) „építőipar” címke találatai(158 találat)

01.29. 06:14 #építőipar
Mutatunk egy lakópark melletti utcát Győrben, ahol

Mutatunk egy lakópark melletti utcát Győrben, ahol "elfeledkeztek" a járdáról és a vízelvezetésről - fotók

Amióta gombamód szaporodnak az új építésű társasházak a városban, a kész épületek és a lakásokat övező környezet esetében a mennyiség nem feltétlenül jár együtt a minőséggel. Nem először és vélhetően nem utoljára foglalkozunk olyan szituációval, amikor a lakók kemény milliókat fizettek otthonukért, mégsem őszinte a mosolyuk.

03.03. 07:05 #építőipar
A bíróságon zárul a darnózseli házépítés

A bíróságon zárul a darnózseli házépítés

A cikkünk főszerepét játszó darnózseli ház ügye jól mutatja, milyen könnyen vitatott helyzetek alakulnak ki a hazai építőiparban. Aki az utóbbi években építkezett vagy átalakíttatta otthonát, tisztában van vele, mennyire nehéz korrekt, munkájukra adó iparosokat találni. Deák Katalin olyan mosonmagyaróvári építési vállalkozóval áll perben, akivel korábban dolgoztatott és akkor meg volt elégedve a munkájával.

04.18. 10:46 #építőipar
Kevés a szakember, emiatt akadoznak a lakásépítések

Kevés a szakember, emiatt akadoznak a lakásépítések

Még mindig az ipari beruházások és a sportlétesítmények viszik a hátukon a tavaly közel 20 százalékos visszaesést produkáló építőipart. Az uniós forrásból épülő beruházások és a lakossági piac fejlődése is kell az idénre várható 5 százalékos piacbővüléshez - derült ki az ASSA ABLOY Hungary közleményéből, mely a piaci trendek ellenére 25 százalékos növekedést ért el a tavalyi évben.