Presztízs 2023 - Az év kisvállalkozása díjat a Jáger és társa érdemelte ki

A Jáger és Társa Építőipari Kft. nyerte idén Az év kisvállalkozása díjat. Jáger László, a vállalkozás tulajdonosa szerint sikerük titka a megbízhatóság, a pontosság, továbbá hogy a legjobb minőségre törekednek.

Kisalföld.hu

Jáger László, a Jáger és Társa Építőipari Kft. tulajdonosa. Fotó: Csapó Balázs

– Nagyon nagy dicsőség számunkra, hogy családi vállalkozásunk kiérdemelte Az év kisvállalkozása díjat – hangsúlyozta érdeklődésünkre a vállalkozás alapítója, Jáger László.

Mint elmondta, 1987-ben kezdte kisiparos építési vállalkozóként, kőművesmunkákat vállalva. A cég 1993-ban alakult családi vállalkozásként. – Az idei jubileumi esztendő számunkra, meg is ünnepeljük a harminc évet! Három évtizede családi házak építésével kezdtük tevékenységünket, 1998-ban bővítettük társasházak, ipari létesítmények és középületek generálkivitelezésével.

Azóta több mint ezer lakást és családi házat építettünk, nagyon sok önkormányzattal dolgoztunk együtt az épületek felújításától az új beruházásokig. Vállaljuk helyszíni vasbeton szerkezetek készítését, monolit vasbeton födémek, falak, gerendák, oszlopok zsaluzását, beton­acél szerelését, betonozását, egyéb építőipari részfeladatok és szakipari munkák elkészítését. Oldalainkon megtekinthetőek főbb referenciamunkáink és értesülhetnek folyamatban lévő projektjeinkről – fogalmazott a díjazott vállalkozás tulajdonosa.

Jáger László arról is beszélt, hogy már több gazdasági válságot átvészeltek: 2008 után a pandémia időszakát is. A csúcs­időben dolgoztak már akár ötven munkatárssal és ugyanennyi alvállalkozóval. – Jelenleg 25–30 munkatárssal dolgozunk, sokakat régóta foglalkoztatunk. Szintén régóta vannak nálunk tanulók is, hiszen fontos számunkra az utánpótlás biztosítása is – emelte ki Jáger László.

Jáger László, a Jáger és Társa Építőipari Kft. tulajdonosa. Fotó: Csapó Balázs

A Jáger és Társa Építőipari Kft. tulajdonosa szerint az is nagy büszkeség számukra, hogy sok megrendelőjük visszatérő, ami köszönhető a pontosan és jó minőségben elvégzett munkának.

– Mindig optimistán néztünk a jövőbe. Örülök, hogy van, akinek a stafétát átadhatom: a két leányom és férjeik viszik tovább a vállalkozást, melyet így jó kezekben tudhatok – búcsúzott Jáger László.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában