Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Hétfőtől pláne ne mulassza el bekötni magát!

Hétfőtől fokozottan ellenőrzik a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak előírásszerű használatát.
Hétfőtől háromnapos akció keretében kiemelten ellenőrzi a biztonsági övek, a gyermekbiztonsági rendszerek illetve a bukósisak használatát a rendőrség - közölte a police.hu péntek délután.

Mint közleményükben kiemelték: az úgynevezett passzív biztonsági eszközök használata nélkül jelentősen megnő a halálos sérülések esélye.
A biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszerek használati arányának tovább növelése nélkülözhetetlen a balesetben elhunytak számának, valamint a sérülések súlyossági fokának csökkentése érdekében - tették hozzá.
    
A TISPOL Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján, szeptember 11. és szeptember 13. között tartják a TISPOL SEATBELT elnevezésű, európai szintű ellenőrzését. Így hétfőtől a tagállamok rendőri erői - így a magyar rendőrség is - fokozott figyelmet fordít a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak előírásszerű használatának ellenőrzésére.
    
Az ellenőrzés kiterjed az illegális migráció, az embercsempészet, a kábítószerrel, valamint a lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére, megszakítására is - tették hozzá.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben a nagykanizsai nő gyilkosa

Előzetesben a nagykanizsai nő gyilkosa
A rendőrség eddigi megállapításai szerint a férfi szóváltás után késsel többször megszúrta, megvágta… Tovább olvasom