Kisalföld logö

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 19°C | 32°C Még több cikk.

Hétfőn folytatódik a parlament őszi ülésszaka

A választást megelőző kéthetes szünet után Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdi meg a munkát újra a Ház, kedden pedig a tavalyi zárszámadásról vitáznak a képviselők.
A parlament honlapján elérhető napirendi javaslat szerint hétfőn a napirend előtti felszólalások - köztük a kormányfőé - után hangzanak el az interpellációk, majd a képviselők az előző Országgyűléshez benyújtott beszámolók tárgyalás nélkül lezártnak minősítéséről döntenek.

Az azonnali kérdések és válaszok, majd a kérdések után, hétfő este nemzetközi egyezményekről tárgyal a Ház, valamint megtartják az általános vitáját a földgázellátási törvény fideszes kezdeményezésű módosításának, amely kimondaná, hogy a közvámraktárként üzemeltetett földgáztárolóban elhelyezett földgáz tulajdonjogának átruházása nem minősül a földgázellátási törvény szerinti engedélyköteles tevékenységnek.

A kétnapos ülés második napján, kedden a parlament lefolytatja a 2013. évi központi költségvetés végrehajtásáról szóló, úgynevezett zárszámadási törvényjavaslat általános vitáját, majd két nemzetközi megállapodásról és a légi közlekedési törvény módosítását tárgyalnak a képviselők.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hétvégén is marad a száraz, enyhe őszi idő

Reggelente párás, ködös lehet az idő, de csapadék nem várható, napközben több helyen 25-26… Tovább olvasom