Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Construma megyei cégekkel

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban több mint harminc megyei cég részvételével megnyílt a 24. Construma nemzetközi építőipari szakkiállítás.
A Hungexpo Budapesti Vásárközpont- ban több mint harminc megyei cég részvételével tegnap megnyílt a 24. Construma nemzetközi építőipari szakkiállítás.

A Construma április 9-ig, szombatig tart nyitva. Az építőipari szakkiállításon 21 ország 932 kiállítója mutatja be kínálatát 38 ezer négyzetméteren.

Jelentős a külföldi kiállítók jelenléte: 20 országból 120 cég érkezett.
Idén először fogadja látogatóit a Construma önállóan, a korábbi társkiállításától, a Hungarotherm épületgépészeti szakkiállítástól eltérő időpontban.

A megnyitón elhangzott: tavaly az építőipar teljesítménye megközelítően hét százalékkal bővült az egy évvel korábbihoz képest, és az idei januári adatok is kedvezőek, mintegy 8 százalékos növekedés volt az előző év januárjához viszonyítva. Az elmúlt 15 év során a legtöbb lakás tavaly épült, elérte a 44 ezret, negyedével haladva meg az előző évit.

A kedvező tendencia folytatását jelenti, hogy 2005-ben 276 milliárd forintra emelkedik a családok számára biztosított állami lakástámogatás összege. Ez azt jelenti, hogy minden magyar állampolgár adóforintjából évi 28 ezer forinttal támogatja az állam a fiatalok lakáshoz jutását.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csülkös lepénykék

Tovább olvasom