Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Takács Liliána
21, Kaposvár

Lili Kaposváron él, és jelenleg is a megyeszékhelyen tanul. Kisgyermeknevelőnek tanul, mivel nagyon szereti a gyerekeket, és minden vágya, hogy egyszer ő nevelhesse őket. A vírushelyzet eléggé leszűkítette a szabadidős lehetőségeit, így leginkább olvas, vagy ha teheti akkor barátaival találkozik – szigorúan a szabályok betartásával. Ha társai nem érnek rá, akkor legszívesebben Samuval, a kiskutyájával játszik sokat. Lili már egyszer majdnem elindult Tündérszépek versenyünkön, de akkor nem sikerült. Most viszont már semmi nem állta útját az indulásnak, és ezzel együtt a világ meghódításának!

Lili 21 éves, 171 cm magas, csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele nincs, mindent megeszik ami finom, amire aztán kávét iszik. Kedvenc zenéje szintén nincs, de mondjuk a Linkin Parkot szereti. Kedvenc parfümje a ZARA Rose.