Kisalföld logö

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Soproni gyilkosság: `A fiam az emberölésben biztosan ártatlan´

"Ne haragudj, anya, nem csináltam semmit!" – ezzel a felkiáltással szállt ki szerda este a rendőrautóból Csornán a házuk előtt M. Tamás, a keddi soproni kettős gyilkosság egyik gyanúsítottja.
Édesanyja állítja: fia az emberölésben biztosan ártatlan.
"Amikor szerda este hazahozták a rendőrök, elsőként azt mondta nekem: Ne haragudj, anya. Nem csináltam semmit.

Tamás még annyit mondott, ő a lövészklub előtt az autóban ült, s fogalma sem volt róla, hogy mi folyik odabent. Azt sem tudom, mi értelme volt az autóban ülnie, hiszen jogosítványa sincs" – mondta a könnyeivel küszködő édesanya. (A rendőrségi tájékoztatón elhangzott, a tettesek gyalog mentek a helyszínre. A szerk.)

A 39 éves asszony a Kisalföldnek elmondta: Tamás faipari tanuló. Rendszeresen szakmai versenyekre jár. Legutóbb Szombathelyről hozott haza érmet és oklevelet. Most meg Belgrádba készült egy szakmai versenyre. Jóindulatú, szüleit, nagyszüleit szerető fiú, a horgászat a hobbija. „Ha két órát késett, már hazatelefonált, hogy ne aggódjunk miatta" – mondta az anya.

A szülők a négy gyerekkel és a nagyszülőkkel élnek együtt egy csornai családi házban. Tudják, mivel vádolja a rendőrség Tamást, de hisznek az ártatlanságában. „Az emberölésben biztosan ártatlan" – szögezte le az édesanya. Hozzátette, 6 éves kislányuk nem tud a történtekről, s egyelőre nem is szeretné, ha erről tudomást szerezne.

Fia vádlott-társai közül Rolandot jól ismeri, Tamás többször is aludt náluk. A vámosszabadi Attilát nem ismeri.

A Kisalföld olvasóitól azt kéri: ne ítélkezzenek előre a fia ügyében. Hozzátette: a kettős gyilkosságot ő is mélyen elítéli.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

JÁTÉK! Nyerj belépőt Dj Palotaira!

Magyarország meghatározó underground DJ-je szombaton (ápr.21.) Kapuváron lép fel a Shop-Stop-ban! Tovább olvasom