Szoros volt a meccs

2022.04.12. 20:35

Női kosárlabda NB I - 8 másodperccel a vége előtt fordított a Győr a Vasas ellen, így egy lépéssel került közelebb az ötödik helyhez - Fotók

A Győr saját csarnokában egy ponttal legyőzte a Vasast a női kosárlabda NB I ötödik helyéért folyó párharc első, keddi mérkőzésén.

kisalfold.hu

Forrás: Huszár Gábor / Kisalföld

A szoros találkozón 20 másodperccel a vége előtt még a fővárosiaknál volt az előny, a hazaiak nyolc másodperccel a végső dudaszó előtt Dombai Réka büntetőivel tudtak fordítani.
    

Az egyik csapat második sikeréig tartó párharc második mérkőzését szombaton rendezik Pasaréten.

Eredmény, az 5. helyért, 1. mérkőzés: UNI Győr MÉLY-ÚT - Vasas Akadémia 68-67 (23-13, 18-17, 17-21, 10-16)

 

 

 

Értékelések a klub weboldaláról

 

Iványi Dalma: – Keserédes győzelem ez, mert ugyan győztünk, de ugyanazokkal a hibákkal szembesültünk a meccs során, mint az egész szezonban. Három negyedig azért elég jól el tudtuk menedzselni a tízpontos előnyünket, a végén azonban idegeskedni kellett. Remélem, a második meccsen ennél jobban teljesítünk, ellenkező esetben megint nagyon nehéz meccs vár ránk.

 

Milos Pavlovic: – Szinte minden szempontból jobb a győri csapat, de most mi voltunk a jobbak, győzelmet érdemeltünk volna. Nagyon büszke vagyok a csapatra, ha otthon is ugyanilyen erényeket tudunk csillogtatni, akkor visszatérünk Győrbe a harmadik meccsre.

 

Weninger Virág: – A második félidőben szinte semmi nem úgy működött, ahogyan azt terveztük, a dobásaink sem mentek be. Nagyot kell javulnunk, hogy a hétvégén lezárjuk a párharcot.

 

Bach Boglárka: – Szinte végig vezettek a győriek, ennek ellenére kezünkben volt a győzelem. Tavaly nem tudtuk megszerezni az ötödik helyet, most tehettünk volna efelé egy nagy lépést. Nem adjuk azonban fel, szeretnénk visszavágni otthon, és harmadik meccsre kényszeríteni a győri csapatot.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában