kisalfold.hu videó

2024.04.26. 07:14

Tündérszépek 2024 – Szlotta Kittit mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ezúttal Szlotta Kittit mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Kisalföld.hu

– Régóta érdekel a modellkedés, és gondoltam kipróbálom magam. Ezért adtam be a jelentkezésemet a Tündérszépek versenyre. Soha nem voltam még szépségversenyen, sőt még fotózáson sem vettem részt. Kisgyermek koromban szerettem volna beíratni gyerekmodellnek, de ez valamiért nem jött össze. Most utol ért a sors –mondta el portálunknak Szlotta Kitti. 

Tündérszépek 2024 – Szlotta Kitti csak a legközelebbi ismerőseinek, családtagjainak mondta el, hogy indul a Tündérszépek versenyen.
Tündérszépek 2024 – Szlotta Kitti csak a legközelebbi ismerőseinek, családtagjainak mondta el, hogy indul a Tündérszépek versenyen.
Fotó: Csapó Balázs

A Bécsben élő 19 éves lány jelenleg szakácsnak tanul Sopronban, jövőre végzi el az iskolát. Nem annak készült, viszont ahogy mondja: keresett a munkakör, ő pedig imád főzni.

Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők! 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Kitti oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

– Csak a legközelebbi ismerőseimnek, családtagjaimnak mondtam el, hogy indulok a Tündérszépek versenyen. Sokan nem tudják, így meglepetésnek szánom. Szerintem a szépség mindenkinek más jelent. Én biztos vagyok benne, hogy a kisugárzás, és a magbiztosság az, ami a legfontosabb. Interneten és televízióban is számos szépségversenyt néztem meg, úgy készültem a Tündérszépekre. Tanultam a pózokat, sokat gyakoroltam –mondta el a fiatal lány.

Kitti is szeretne továbbjutni a versenyben, mint mondja: kiugrási lehetőség számára a Tündérszépek. Szabadidejében sokat olvas, a könyvek terén nem válogat. Szeret kávéházakat kipróbálni, és a művészet is nagyon érdekli. 

– Emellett érdekel a divat is. Ha lesz rá alkalmam, szeretnék még további fotózásokon részt venni, és minél többet modellkedni. Szeretem a sürgést-forgást körülöttem, és sokszor beleképzeltem már magam a modell szakmába, és hogy fotóznak. Szeretnék komolyabban foglalkozni, vele, bízom benne, hogy lesz esélyem megmutatni magam – tette hozzá Szlotta Kitti. 

Meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről! A múlt héten elkezdtük bemutatni a hölgyeket a Tündérszépek országos szépségversenyen, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Győr-Moson-Sopronban, Vasban és Komárom-Esztergomban. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak. A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig.

Korábban Kurucz Melániát mutattuk be olvasóinknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában