Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Kövér László Sopronban: sorsdöntő választás elé nézünk

"Nekünk ugyanis Magyarország és a magyar emberek sorsa az első; az, hogy az ország magyar maradhasson" - fogalmazott.
– Londonban 500 keresztény templomot már bezártak, ezzel szemben megnyílt 423 mecset. A keresztény templomokba járók az idősebb korosztályt, míg a muszlim imahelyeket felkeresők a huszonéveseket képviselik. Mindez jelzi, mekkora valós veszélyt jelent a kontinens keresztény kultúrájára nézve a lakosság összetételének vallási és etnikai megváltozása. Ezért jelenthető ki: az alig egy hónap múlva esedékes parlamenti választás sorsdöntő lesz, hogy Magyarország elkerülje ezt a helyzetet. Nekünk ugyanis Magyarország és a magyar emberek sorsa az első; az, hogy az ország magyar maradhasson – jelentette ki Kövér László Sopronban, aki Barcza Attila fideszes országgyűlési képviselő-jelölt választási kampányának fóruma előtt tartott sajtótájékoztatót.

Az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta: biztatást adnak az osztrák és az olasz választások eredményei, hogy az unióban fordulat következhet be migráns-ügyben, és a józan ész diadalmaskodik a Brüsszel részéről eddig erőltetett bevándorlási politika helyett.

Az április választás tétje ezen túlmenően az, hogy a 2010-ben hivatalba lépett kormány folytathatja-e azt az eredményes munkát, ami nemcsak rendbe hozta, hanem fel is lendítette az ország gazdaságát.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

M85-ös útépítés: letették az alapkövet Sopronnál - fotók, videó

M85-ös útépítés: letették az alapkövet Sopronnál - fotók, videó
Az út 57 és fél kilométer Csornától a fertőrákosi csomópontig, hét külön szintű csomóponttal, 45… Tovább olvasom