Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Két nő vette észre a Sopronban bujkáló rabot

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője jutalomban részesítette azt a két hölgyet, akik bejelentése nyomán a rendőrök rövid időn belül elfogták a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézetből szökött rabot.
 Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány Csizmadia Gábor r. dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője jelenlétében kedden köszönte meg két hölgynek, hogy bejelentésükkel segítséget nyújtottak a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézetből szökött rab elfogásához. 

Amint arról korábban beszámoltunk, január 12-én egy 37 éves férfi, aki a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottja volt, megszökött az intézetből. A Soproni Rendőrkapitányság haladéktalanul elrendelte a férfi körözését, a rendőrség jelentős erőkkel megkezdte a szökött rab felkutatását és felhívást tett közzé a honlapján, amelyben az állampolgárok segítségét kérte. 
Fotók: Magasi Dávid


A két hölgy január 12-én éjjel vette észre a temető környékén bujkáló rabot és azonnal értesítette a rendőrséget a központi segélyhívó telefonszámokon. A bejelentés nyomán a Készenléti Rendőrség járőrei a megadott helyszínen, kutatást követően elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították a férfit. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsú Elza nénitől

Búcsú Elza nénitől
"Hitével és szeretetével világított köztünk" - mondta Tóth Károly igazgató lelkész hétfőn az… Tovább olvasom