Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

MEGJELENT! - A megajándékozott - Baráti beszélgetés Várszegi Asztrikkal

A megajándékozott - Baráti beszélgetés Várszegi Asztrikkal.
EGYEDÜLÁLLÓ ÖNÉLETRAJZI VALLOMÁS
Mély beszélgetések, értékes gondolatok és egy kiemelkedő életút jellemet formáló tanulságai bontakoznak ki kiadónk legújabb könyve, „A megajándékozott" lapjain.
Egy éve Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát visszavonulása adta az ötletet annak a „beszélgetőkönyvnek" a megszületéséhez, amely április 15-én jelenik meg a Lapcom kiadó és a pannonhalmi főapátság közös gondozásában. „A megajándékozott" nem egy hagyományos interjúkötet, sokkal inkább természetes sodrású, baráti beszélgetésfolyam, melyhez lapunk újságírója, Gülch Csaba és a főapát évtizedekkel ezelőtt gyökerező barátsága adott biztos alapot. A könyv fotóillusztrációit Bertleff András készítette, aki végigkísérte a főapátot gyermekkora fontos helyszínein és a Pannonhalmi Főapátságban.

 

A könyv nem elsősorban Várszegi Asztrikról, a főapátról, hanem róla mint emberről és szerzetesről szól, annak minden örömével és kínjával. Egy sajátos időutazás részese lehet az olvasó, amely felöleli a főapát egész eddigi életét, s kiderül, milyen hatások, élmények, események formálták kivételes intellektusát, emberségét. A hit, a kegyelem, a lét, az isteni rend dolgairól folytatott beszélgetéseink egyre több ajtót nyitottak meg mindkettőnk lelkében. Ezeket mindenkor a bizalom kulcsa nyitotta

– mondja a könyv szerzője, Gülch Csaba.
"Soproni születésű vagyok: a bástyák, a falak, a város girbegurba utcái belém nőttek, és kisgyerekként is oly sokszor építettem várat és várost."
 
 
A könyv listaára: 5.990 Ft
Bevezető ára most: 4.500 Ft
Kisalföld előfizetőknek: 2.990 Ft

Megvásárolható a Kisalföld ügyfélszolgálati irodáiban. 
A könyv megrendelhető telefonon a 06-96/504-504-es számon és a terjesztes@kisalfold.hu e-mail címen vagy az oldal alján elhelyezett megrendelő nyomtatvány segítségével.

Kisalföld-előfizetőknek a kiszállítás ingyenes. Kisalföld előfizetéssel nem rendelkezőknek a kiszállítás díja: 500 Ft/könyv.
 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrnek képzik a szakembereket

Győrnek képzik a szakembereket
Végtelen lehetőségek: A duális képzés diákjai komoly tudományos projektekben bizonyíthatnak
Tovább olvasom